Staram się jak mogę.
Ale to nic z wczorajszym dniem.
Staram się jak mogę.
Ale to nic z wczorajszym dniem.
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
No to ja chyba tez muszę wymienić termostat...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
No i łożysko w kole nowe. Test na autostradzie 160 lekkie ruchy lewo prawo i cisza a przedtem jazgot. Na wiosnę amortyzatory przód do roboty.
łożysko SKF plus robota kosztowało mnie 300. Dobrze , że to kolega z rybek to by mnie to kosztowało dużo więcej.
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 04-01-2016 o 20:00
Amantes amentes
U mnie na wiosnę rozrząd + wahacze górne :/
Może odświeżymy nasze spotkania, tak bez spinki raz w miesiącu tylko najlepiej byłoby chyba wybrać jeden konkretny dzień np. pierwszą, druga lub ostatnia niedziele bo w tygodniu i w sobotę może być chyba trudniej. Wtedy poniekąd byłoby pewne, że w dany dzień ktoś jest nawet 2-3 samochody, i uniknie się sytuacji że ktoś nie wchodził na forum na którym hasło było rzucone kilka godzin wcześniej ( z szybkim hasłem na pewno zadziałał by facebook bo sam go unikałem a od niedawna jestem użytkownikiem i jestem pod wrażeniem wyfiltrowania ciekawych informacji jakie są ważne dla danej osoby - może tam zadziałam i założę coś dla nas to udałoby się powiększyć naszą grupę)
Co myślicie o odświeżeniu naszych spotkań, raz w miesiącu to chyba damy rade? Moja propozycja to pierwsza niedziela miesiąca godzina bez zmian chyba, że ma ktoś inną propozycje ?
Jestem ZA . Czyli 7 luty
Amantes amentes