To BMW 7, raczej nie konkurencja dla Giuli......
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka
To BMW 7, raczej nie konkurencja dla Giuli......
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka
Super gadżet - można kumplom pochwalić się - "moje auto mogę zaparkować za pomocą pilota"..... rewelacja. No i fajny przycisk do papieru na biurko jeśli akurat nie jeździmy.
P.S. Ostatnio widziałem na parkingu kolesia z jedną torbą w ręce, który zamiast otworzyć klapę bagażnika z pilota, machał nogą pod zderzakiem.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ostatnio edytowane przez dareknewry ; 06-01-2016 o 16:00
Te "udogodnienia" sprawiają, że wiele osób tęskni za czasami gdy wystarczyło by samochód miał 4 kola, silnik i kierownicę, a ABS był wyposażeniem dodatkowym.
Wracając do tematu zdjęcia z serii - dawniej i dziś.
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Akurat bezdotykowe otwieranie auta to jest jedna z tych rzeczy, które jak zaczniesz używać to nie chcesz przestać. A patent z otwieraniem nogą jest bardzo przydatny (tak jak bocian napisał, masz obie ręce zajęte i łatwo otwierasz bagażnik, dodatkowo jak jest chlapa i auto usyfione to się nie pobrudzisz)
Ale ekran w kluczyku...?! Dojdzie jeszcze do tego, że będzie trzeba go codziennie ładować jak smartphonyJuż lepszy patent ma Audi z LG, gdzie zegarkiem można otworzyć auto.
Natomiast jeśli chodzi o poziom oleju, przebieg, błedy, itp (czyli to co widać na ekranie tego kluczyka 7er) to kluczyki BMW i Audi akurat już od dawna zapisują w sobie. Potem w serwisie zczytują dane z kluczyka.
Pozdro,
Bartas
a kolega Belfer tego mechanizmu nie pojmuje....
- - - Updated - - -
bez przesady, brat ma, zona ma, ja nie mam, i jakos nie płaczę za tym. nie róbmy z gadżetów bóstw.
- - - Updated - - -
gorzej jak byłoby ślisko, torby duże, nogi nie widzisz, machniesz, walniesz w zderzak, gleba, pupa stłuczona, jajka rozbite (te z torby)