Co do zakupu drugiej - niestety nigdzie nie ma tej z numerem zaczynającym się na 6 (a taka jest u mnie w/g eper).
Pendrive próby na różnych z kilkukrotnym pełnym formatowaniem FAT oraz FAT32 (rozmiar 128MB, 256MB, 512MB, 1GB, 2GB, 4GB) nie przynoszą żadnego rezultatu: USB CONFIGURATION ERROR
Radio nie wiem czy jest uszkodzone - w MES przynajmniej od strony magistrali CAN jest ok i błędów nie ma.
Wszystkie funkcje w radiu działają tzn tuner i odtwarzanie CD oraz wszelakie ustawienia.
Wydaje mi się, że to może być jakiś problem z kompatybilnością z body bo to co mam w aucie ma inny numer niż by wynikało, że powinien mieć - w/g tego co pokazuje eper.
Jestem umówiony do serwisu w poniedziałek niech podłączą swojego super EXAMINERA i zobaczymy co im to urządzenie powie.
Co do tego, że już jestem blisko finału, to moim skromnym zdaniem było znacznie bliżej jak działał BT (bo działało wszystko tylko radio nie puszczało dźwięku - ale wpinając słuchawki w moduł BT można było wszystko słyszeć i VOICE i rozmowy) teraz nic nie działa ...
Kable na 100% są podłączone poprawnie.
Restarty systemu doprowadziły do stanu, że nie działa nic i jest ENGLISH LANGUAGE NOT AVAILABLE.
Teraz myślę, że chyba zamontuję albo fabryczny zestaw CONNECTa NAV albo jakąś stację Multimedialną.