Nie wypowiadam się w sprawie Nav, bo nie posiadam w swojej MiTonie ma opcji spolszczenia tylko b&m, bez Nav?
Nie wypowiadam się w sprawie Nav, bo nie posiadam w swojej MiTonie ma opcji spolszczenia tylko b&m, bez Nav?
Tu: http://www.forum.alfaholicy.org/mito...po_polsku.html twierdzą, że możesz zmienić język menu zwykłego b&m na polski - spróbuj.
Z tego co wiem język menu ma się nijak do języka Blue&Me - to są zupełnie dwie różne rzeczy. Mi po ostatniej aktualizacji Blue&Me zaczęło po błedzie USB 10 gadać po włosku, mimo w dalszym ciągu polskiego języka w menu. Wgranie ponowne polskiego języka do Blue&Me rozwiązało problem.
Właściwie jedyny problem z aktualizacjami BM stanowi dobranie pendrive'a, z którego będzie on się poprawnie aktualizował. U mnie finalnie stanęło na 4 GB Sandisku, z którego zawsze idzie szybko i bezproblemowo. Z Kinstonem 2GB jak i 16GB zawsze miałem jakiś problem, albo w ogóle ich nie widział, albo aktualizacja szła wieki (mimo wersji High Speed obu). Zauważyłem, że Alfa nie przepada również za formatowaniem pendrive na FAT32 z OSX-a, teoretycznie nie powinno to mieć znaczenia, ale miałem już ze dwa razy tak, że na stick sformatowany pod OSX BLue&ME grymasił, a od ręki łyknął aktualizację po sformatowaniu spod Windows.
a czy ktoś z Was ma b&m 1generacji w Mito bo u mojej mamuśki nie dość ze menu jest po ang(nie ma do wyboru jezyka pl) to jeszcze szczeka po francusku. auto ma B&M z navi tom tom na patyku...
[MENTION=66307]MrDundetsztyc[/MENTION] a wiesz moze ktorą wersje masz bo u mnie nie da się pobrać językòw po wgraniu plikumz USB...