Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: lampy przednie

ViP Maniak resoraków Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5V6 i 147 1.6 Ts

Domyślnie

michal87tg juz patrzylem wczesniej na te lampy ale zobacz na fotke na ktorej te diody sa zapalone one wogole nie pasuja do sylwetki alfy juz lepsze beda te LAMPY PRZEDNIE ALFA ROMEO 156 CZARNE 9/97- (614872260) - motoAllegro
    ale oczywiscie jak co komu sie podoba ja mysle raczej nad tymi z tego linku lub jak by sie udalo dostac te od gta to bylo by lux .pozdrowionka

---------- Post dodany o godzinie 17:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:15 ----------

a i znalazlem na allegro goscia ktory przerabia te nasze zwykle lampy na soczewki i kosztuje to 490 zl.wiec moze jeszcze to by wchodzilo w gre chociaz to tez duza kasa za jedna lampe
    ALFA ROMEO 156 przerobiona - soczewki H7 TUNING (597219136) - motoAllegro

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Temat tych lamp już był przerabiany i dziwi mnie, że ktoś wydaje tyle kasy na produkt ani nie sprawdzony, ani nie renomowanej firmy. Pomijam wątpliwą funkcję estetyczną, bo zaraz mi ktoś wytknie, że się nie znam...

---------- Post dodany o godzinie 19:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:13 ----------

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    nigdy w zyciu nie zamontowalbym czegos takiego w swojej Alfie. Alfa to Alfa i nie potrzeba jej upodabniac do Audi, czy innego BMW. O ile sam reflektor wyglada ciekawie, to ten pasek z diodami to jakas pomylka. O wiele lepiej i korzystniej zakupic oryginalne reflektory z soczewkami, ktore byly montowane np. w modelu GTA.
    Kazdy ma swoj gust i najwazniejsze by wlasciciel byl zadowolony. Ja jednak patrzec juz nie moge na te wszystkie samochody majace po 10 - 15 i wiecej lat, ktore maja pozakladane jakies kosmiczne reflekotry i swiatla. Wlasciciel mysli, ze jest kozak, a tak na prawde nie ma dobrego smaku, poniewaz takie wynalazki zupelnie nie pasuja do lini nadwozia...
    Natomiast co do tych relektorow do ktorych link podales, to musze Cie zmartwic, ale czytalem gdzies opninie o tym producencie i sa strzalu niewarte.
    Pozdrawiam.
    - Rafal
    Dokładnie. Najbardziej mnie śmieszą argumenty, że mam furę po "tjuningu" bo kupiłem "Leksusy" na "allegrze". Najgorzej w tej kwestii mają właściciele Lexus'ów... bo niby jak oni sobie mają lampy "stjuningować"?

Użytkownik Romeo Avatar michal87tg
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Auto
    AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm

Domyślnie

Powiem tak każdemu podoba się coś innego i każdy ma swój gust widziałem dużo aut i akurat te lampy mi się podobają fakt faktem że takie lampy nie są oryginalne bo jakby byly to by kosztowały ze 3x tyle
    jak będę miał kasę to sobie je kupie
    Pozdrawiam

ViP Maniak resoraków Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5V6 i 147 1.6 Ts

Domyślnie

michal 87tg masz racje troche brzydko moze powiem ale jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu skarpetki smierdzą hehe kazdy ma wlasny styl i gust.powodzenia w zbieraniu kaski.pozdrawiam

groszek
    Gość

Domyślnie

a ja powiem tak: "każda grachamka może być bułką ale nie każda bułka może być grachamką" i niech każdy rozumie to jak chce...