Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: alfa gta 156

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    156

Domyślnie alfa gta 156

Proszę o pomoc na temat tej alfy. http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yfmo3.html Cena atrakcyjna i kombi co mnie nakręca jeszcze bardziej. W opisie bezwypadkowy, poprosiłem kolegę który lakieruje auta by dowiedział się coś więcej. Po rozmowie telefonicznej z kolegą sprzedawca przyznał ale nie od razu że malowany przód błotnik i tył. Ktoś ją oglądał ? Zastanawiam się nad nią ew brerą. Pomocy

- - - Updated - - -

boję się trochę kupna od handlarza i słyszałem że Radom i okolice słynie z ...

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    156

Domyślnie

Sprawdzałem ceny w Szwajcarii i musiała być chyba bardzo mocno walona by na niej zarobili.Po opłatach taka gta powinna kosztować dużo więcej.Znalazłem też coś takiego-zarejestrowane w Szwajcarii auto nie może zostać sprzedane za granicę wraz z tablicami. Tablice muszą być zwrócone do Strassenverkehrsamtu albo trafiają na nowy samochód sprzedającego. Blachy przypisywane są tu do człowieka, a nie do pojazdu. Wyjątkiem są osoby, które stać na posiadanie kilku samochodów i osobnych do nich tablic. Każde auto ze Szwajcarii wyjeżdża zatem albo ze specjalnymi tablicami celnymi – takie samie jak zwykłe tablice, jednak posiadają charakterystyczny czerwony pasek z terminem ich ważności, albo opuszcza Szwajcarię na lawecie.
    Widzę że najbardziej wiarygodna oferta gta to ta z Warszawy http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#0fd00fee0b,szkoda tylko że jest w sedanie.No i cena 36000 ale jak prześledziłem dziś w internecie ceny w Szwajcarii czy Niemczech to nie da się sprowadzić za 24 tysiące.Chyba marzenia o gta odstawię na jakiś czas.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Tarnów
    Auto
    E90, Dedra, Berlingo

Domyślnie

Przecież tablice można kupić na allegro bez żadnego problemu.

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Przecież ceny GTA tym bardziej w SW z manualem zaczynają się od 7000E w górę (samochód w całości) nie wspominając o kursie euro oraz opłatach więc jeżeli stan tej z W-wy jest okej to cena adekwatna.
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Tak, wielu już porzuciło myśli o GTA.

Do szwajcara trzeba jeszcze dorzucić VAT więc cena robi się wręcz absurdalna.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Pirat drogowy Avatar coxu
    Auto
    Megane 3RS CUP-S

Domyślnie

jakbyś był jeszcze zainteresowany to całkiem możliwe, że będę moją wystawiał. Okażę się w najbliższym czasie, tylko od razu uprzedzam, zarażona jest wirusem LPG
    Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
    Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    DW / OP
    Auto
    AR Stelvio 2.2jtdm

Domyślnie

Cytat Napisał szerszeń Zobacz post
    Tak, wielu już porzuciło myśli o GTA.

Do szwajcara trzeba jeszcze dorzucić VAT więc cena robi się wręcz absurdalna.
    i akcyzę 18%...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia