To ja mam pytanie - skoro nie podoba Ci się przód to po co kupiłeś to auto?
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Pucek, sory że się wetnę, ale może być mnóstwo powodów dla zakupu auta, pomimo tego że "przód się nie podoba". Pierwszy taki, że nie jeździsz na masce, żeby ten przód w kółko oglądać
Ja kupiłem alfę żonie np., więc miało się jej podobać, nie mnie. Kupiłem kiedyś subaru które nie miało za wiele wspólnego z designem w ogóle (w każdym razie świadomym), a to dlatego że był to świetny samochód. Kupiłem BX-a którego 3/4 ludzi myli z polonezem, bo "misie podobał". Albo volvo które świetnie by się sprawdziło jako karawan, ale sprawdza się też jako praktyczne kombi, a design mi w tym przypadku wisi (chociaż de facto podoba mi się ten samochód).
Itd, itp...
dokładnie, ciężko, żeby w aucie podobało się 100%...tak jak z kobietą...jedna ma do poprawy piersi, druga tył, trzecia jeszcze uzębienie...ideałów nie ma ale na szczęście są dziś narzędzia aby to poprawić![]()
))to chyba zle szukasz
))idealy są nie wymagające poprawek
)tyczy sie i kobiet i gt
)
No właśnie, mamy demokratyczne opinie dla twojego pomysłu. Jesteś na forum ludzi którzy w większości dbają o alfy a nie je psują.
Idz na tuning forum, tam znajdziesz grono wyznawców i rady jak kłaść szpachel żeby nie pękał.
P.S. już oczyma wyobraźni widzę jak inwestujesz 10 tyś w tuning auta które kupiłeś bo było tanie.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
ten temat zmiany przodu chyba ma cel dowartościowania się autora)tanie gt z brzydkim przodem to kupiłem,potem 6 tysi wpakowałem a co stac mnie wkoncu zWarszawy jestem
)a co zmiana przodu np 10 tysi a co tam
),prawda jest taka ze nic z tego nie wyjdzie bo to bajanie
)))ju 1 krowe z gt zrobił
)takto gt wmiare bybyło białe z lambo.
)
well...akurat dowartościowanie jest moim ostatnim celem bo w życiu jestem spełnionym człowiekiem.
Dzięki za wszleką nie-pomoc![]()
Typowe reductio ad absurdum, bo autor wątku niczego nie wspominał o lambo doorsach i parapecie na bagażniku.
Jak połowa forum kładzie alfy na glebie i daje ujemny camber to jest fajnie i sensownie, mimo że miskę olejową trzeba klepać co tydzień. A jak ktoś chce zmienić przód z brzydkiego na ładny, to kurka zamach na cnotę...
Tu sie z wami nie zgodze. Ja jestem fanem przerobek. Ale tylko takich ze smakiem, takich w ktorych widac ze wlascicel mial pomysl, plan i zrealizowal go z pasja. Nalepszym przykladem tego rodzaju przerobek jest facelifting 147, 156 i 166 gdzie ta zmiana dodala uroku i stylu tym samochodom.