Juz odpisuje..Muzyka w formacie mp3..pen drive został w FAT32 zeby wgrac ten Polski jezyk.. poniewaz wczesniej był ustatwiony fabrycznie(byl nowy) . Akumaltor tez odłaczałem i nic..;/ Co kolego radzisz??
Juz odpisuje..Muzyka w formacie mp3..pen drive został w FAT32 zeby wgrac ten Polski jezyk.. poniewaz wczesniej był ustatwiony fabrycznie(byl nowy) . Akumaltor tez odłaczałem i nic..;/ Co kolego radzisz??
Jest caly watek o problemach z blue&me, aktualizacjach, bledach, problemach z pendrivami (niektorym dziala 5-10 ktory probuja), ustawieniach w radiu I wielu innych. ponad 200 postow. B&M jest problematyczne czasem I kaprysne. poczytaj najpierw to :http://www.forum.alfaholicy.org/159_...na_jezyka.html
moznaby zrobic aktualizacje krok po kroku 5.5., 5.6, + ew jezyk jaki chcesz.
a dziala Ci telefon/glos? moze masz cos nie tak w kablach za radiem/B&M? a moze ktos robil update I cos poszlo nie tak? watek ktory podlinkowalem moze okazac sie pomocny
aha, nie wiem czy nie ustawia sie osobno poziomu glosu dla B&M w radiu (nie mam B&M choc jestem na etapie proby dolozenia, dopiero kupilem graty I robie kable). jesli nie masz papierowych wersji moze sciagnij sobie instrukcje pdf do blue&me I radia I poczytaj http://aftersales.fiat.com/elum/home.aspx?languageid=2
uwaga, niektore z instrukcji nie zawsze sa pokazywane jesli wybierzesz jezyk polski (brak tlumaczen?), jak nie znajdziesz to probuj angielski/wloski lub w jakim tam jestes w stanie zrozumiec
W radiu ustawia się osobno głośność dla B&M poprzez zmianę w EXTERNAL VOLUME (w menu radia).
Ostrylbn konsekwentnie unikasz odpowiedzi na pytanie: czy aktualizowałeś centralkę? (nie mam na myśli zmiany języka, tylko aktualizację oprogramowania)
- - - Updated - - -
W radiu ustawia się osobno głośność dla B&M poprzez zmianę w EXTERNAL VOLUME (w menu radia).
Ostrylbn konsekwentnie unikasz odpowiedzi na pytanie: czy aktualizowałeś centralkę? (nie mam na myśli zmiany języka, tylko aktualizację oprogramowania)
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Jeszcze raz powtarzam, zmiana języka to nie aktualizacja.
Zrób aktualizację oprogramowania.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond