Jak za 20.500zl to ino brać. Pisze ze jest myśliwym to pewnie szuka jelenia. Jak jest taka idealna i tylko swiece do wymiany to trafiłes na dobroczynce ktory nie dość ze ci puści auto za pol darmo to moze jeszcze zabierze cie do kina i na panienki zaprosi.Tak na serio to trzeba dokladnie przetrzepac bo z tym mysliwym i z tak krotkim posiadaniem to jakas sciema.Kazdy slodko pisze.A te 205KM to nie wiem chyba 5gratis w fabryce dali albo takie małe podniesienie osiagów zeby autko sie wyróżniało.
- - - Updated - - -
Jezeli wychodzi na wstepie ze licznik cofniety o 40tys a ty piszesz ze nic takiego nie wyszlo to tylko takiemu podziękowac.Ale jak byl taki uprzjemy to dlaczego by nie kupicŁapy opadają
Które auto nie ma cofniętego licznika? Wszyscy tutaj z forum jeżdżą idealnymi perełkami? Nie rozumię jednego- ludzie kupują alfy i nie tylko po cenie dużo niższej niż rynkowa a potem narzekają, że auto nie jest idealne. Oczywiście nie sprawdzają w ogóle tylko wierzą na słowo. Tydzień przed kupnem tej od handlarza oglądałem auto od prywatnego właściciela. Jak zobaczył miernik to prawie pobił mnie i kolegę. Świecił check engine a facet nie pozwolił podpiąć komputera. Upierał się, że auto ma 120 tys przebiegu (2006 rok), bo wnętrze ma idealne a było w gorszym stanie niż w moim matizie przy przelocie 250 tys. Zawsze byłem za tym i w sumie nadal jestem, żeby kupować auto z prywatnych rąk, ale niestety większość użytkowników polskich dróg to druciarze. Dopóki jedzie to nic nie robią.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Kiedyś przed wejściem do UE kupowałem samochody po Polsce od "prywatnych właścicieli" "nie jestem żadnym handlarzem" .... książkę by można napisać, jak to dobrze że teraz tego nie muszę robić.
Były:
159 1.9 JTDM 2006
156 2.4JTD 2002
Mogę prosić o opinie na temat tego auta, może ktoś już oglądał, może ktoś zna to auto?
Jestem fanem marki ale totalnym laikiem odnośnie spraw mechanicznych. Tak w ogóle zastanawiam się czy chcę 2,4 - może lepszym wyborem będzie mniejszy silnik? Natomiast zależy mi na automacie.
http://allegro.pl/alfa-romeo-159-2-4...948815017.html
Tego to k... ustawiamy na pozycji 1, zaraz przed tym, co sprzedawał Brerę, bo nie mógł nią uciągnąć jachtu.
I do czego to doszło - Gniezno już jeździ do Ostrzeszowa po ulepy.
W ogóle nie macie wrażenia, że coraz więcej fake'ów tu się pojawia? Handlarzyny zakładają sobie konta i proszą o oceny swoich rodzynów. Ciekawe kiedy pęknie granica 10 tysi za 9.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-...tml#bb15c4d445
Witam forumowiczów. Czy oglądał już ktoś tą Alfke ? Mogę prosić o podzielenie się wrażeniami.