Rozumiem. To jakieś 10 tysięxy nimi zrobiłem.
O maxgear piszą.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Ale tak chyba wydaje mi się że lepsze będą Vemy.
- - - Updated - - -
Ogólnie to mam wycieraczki silikonowe z MaxGear i jestem zadowolonyale to chyba nie jest miarodajne
![]()
MaxGear pracuje w firmie AP i jest to ich flagowa marka co mogę powiedzieć o tej firmie tanie ale lipne zakładać można tylko do samochodów na sprzedaż dla handlarzy. Ja tego bym nie założył czyste Chiny.![]()
Zamiennik jak wiele innych ładnie pisząc tzw.brend danej firmy w tym wypadku AP.
- - - Updated - - -
Jedni chwalą inni ganią kompromis ciężko osiągnąć!
Chciałbym odświeżyć temat. Jak oceniacie wahacze maxgear? Miałem do czynienia z innymi produktami tej marki i nie było żadnych problemów.
Dolne przednie możesz śmiało założyć, przetestowane na moim aucie i klientów którzy nie chcieli zbytnio inwestować, górne raczej nie.
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
ja wlasnie jestem po wymianie kompletnego zawieszenia...
przy doborze czesci mechanik zadał mi pytanie: czy to auto w przeciagu pol roku bedzie szlo na sprzedaż ?
- jeżeli tak, wówczas polecałby maxgear (ponoć sypią się jak domy w czeczeni, ale kilka miesiecy wytrzymają). osobiscie zdecydowalem sie na monroe/TRW...
Maxgear niczego nie produkuje.To marka handlowa.Niestety marka ta handluje najtańszym sortem.Cena odzwierciedla jakość.Do 156 dostałem wahacz(dolny)tej zacnej firmy.Po 5 tys km miał luz na sworzniu większy od tego wahacza który wyrzuciłem.
Krótko : Maxgear? Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.