Powiem tak... to zależy ile chcesz na to przeznaczyć pieniędzy. W GT mam Bose, ale tylko dlatego, że było seryjne. Gdybym miał robić zestaw od podstaw to bym tego nie założył. No gra jak gra, nie jest źle, w miarę czysto, bass też jakiś jest (ale nie ma się czego spodziewać po 10cm wooferze, ma bardzo mały zakres pracy, są piosenki, gdzie daje radę, a są takie gdzie zamiast basu jest nieprzyjemne łupanie). W starym struclu jakim był Rover 200 zrobiłem sobie audio - wygłuszenie drzwi i Hertze DSK 165, z tyłu skrzynia z wooferem Hertz ES250, a do tego nieciekawy wzmaczniacz Blaupunkt GTA4 no i zwykłe radio marki Pioneer (z oddzielnym sterowaniem suba co prawda, ale to zwykła klasa low-end) i dźwięk był tak czysty, bass tak miękki, że już nie odsłuchiwałem muzyki w domu na 5.1 tylko schodziłem do samochodu rozkoszować się muzykąTakże jeśli masz mało kasy to dokup brakujące elementy Bose, ale jeśli masz na ten cel z 1000-1500zł to inwestuj w system j/w (na tył bym nie dawał głośników, muzyka powinna płynąć do Ciebie, nie zza Ciebie - imo
)