TI ma felgi 18" toora z logiem TI, czerwone podświetlenie, progi z logiem TI i trochę obniżone zawieszenie w stosunku do pozostałych. Bywają jeszcze czasami symbole TI pod kierunkami i pod tylną lampą.
TI ma felgi 18" toora z logiem TI, czerwone podświetlenie, progi z logiem TI i trochę obniżone zawieszenie w stosunku do pozostałych. Bywają jeszcze czasami symbole TI pod kierunkami i pod tylną lampą.
jutro podjade zobacze gieronia
- - - Updated - - -
niech tez tak sie stanie
- - - Updated - - -
Gibo daj znac podjedziemy zobaczymy
wecie numer nadwozia to sie ją sprawdzi
Witam
Czy można sprawdzić numer Vin ZAR93600000097103
Masz tu wpisz.
http://eper.fiatklubpolska.pl//navi?FORCED=TRUE
Nic więcej się nie dowiesz
a mi sie wydaje że potrafie troche wiecej znalesc
- - - Updated - - -
w 2011 miał wymieniany alternator przy przebiegu 155148,czyli daje to srednia 24 tys rocznie
Witam kolegów , udało się coś ustalić w sprawie tej sztuki z Radomia?
Ogólnie jest jeszcze kilka v6 poliftów w kraju , może ktoś coś na ich temat wie? może już ktoś którąś oglądał?
Nie ukrywam że bardzo się zastanawiam na forumową V6 ,ale jest to przedlift i nie mogę tego pomysłu przepchnąć przez "władzę ustawodawczą"
Sory że nie wklejam linków ,ale jeszcze nie mam uprawnień do tego.
Damian chce swoją sprzedać, jest wystawiona w bazarze. Macie dobre i pewne auto, to szukacie po jakichś szrotach.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Widziałem ją w giełdzie , ale myślałem że już się dawno sprzedała. Bardzo ładne autko, jeszcze jedna sprawa, widzę że sporo osób jeździ V6 na LPG wnioskuję z tego że nie jest to problemem dla silnika? bo nie ukrywam że jak bym miał już taką sztukę u siebie to "zatruję" ją podtlenkiem.
Nie jest problem ale trzeba założyć dobrą i dobrze.