Nie jeżdżę kabrio ale wiem jaka efekty ma klima przy zamkniętych oknach , a jaką przy otwartych
Nie jeżdżę kabrio ale wiem jaka efekty ma klima przy zamkniętych oknach , a jaką przy otwartych
Z nawiewu leci chłodne powietrze i w jednym i drugim przypadku i tak naprawdę to jest zbawienne przy opuszczonym dachu.
Kolego wyobraź sobie, że stoisz na przejściu dla pieszych w pełnym słońcu przy 30 stopniach Celsjusza. Naprawdę nie marzysz wtedy i choćby lekkim nadmuchu chłodnego powietrza?
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Tak jak pisałem, jestem przyzwyczajony do upałów na Moto a nie jeżdżę w t-shirt'cie i szortach jak niektórzy. Wrócimy do tematu na jesieni. Zobaczymy jak będzie u mnie.
Dasz radę ! Nie demonizujmy...
Poza tym, nie ma klimy, ale jest V6...da się przeżyć, myślę.
Wiele modeli cabrio, także obecnie produkowanych, nie ma klimy z założenia. Poza tym nie słyszałem jeszcze żeby ktoś umarł przez usmazenie we własnym cabrio...
Kamień z serca...![]()
;) ja bym się bardziej martwił ta czteroramienną kierownicą niż klimatyzacją ;P
Musiałeś mi przywalić jak już się wybroniłem z klimą![]()
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 13-02-2016 o 18:59
Ale nikt nie mówi, że się nie da, tylko że lepiej mieć [emoji14]
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126