Strona 63 z 507 PierwszyPierwszy ... 13535455565758596061626364656667686970717273113163 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 5065

Temat: Planowany zakup używanej Giulietty

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Cytat Napisał lobov Zobacz post
    A ja się pochwalę, że dziś kupiłem Żonie na walentynki, ale może da mi się przejechać jak będę grzeczny
    http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#10d3848cd7

Pakiet sport i takie tam. Mój ojciec nią wracał i stwierdził, że chyba też sobie taką kupi
    Czołem,
    Widziałem to ogłoszenie, nawet się pofatygowałem zadzwonić i obadać trochę auto to kolor rzeczywiście kozacki Przebieg chyba realny, w historii serwisowej była wymiana modułu multiair przy przebiegu 106k bodajże. Poza tym produkcja 15.12.2010 ale nie bądźmy upierdliwi
    Ogolnie szerokości

Użytkownik Rowerzysta Avatar lobov
    Mieszka w
    okolice Rzeszowa
    Auto
    była: 156, 159 Jest: Giulietta 1,4 170 Sport i jakieś Audi ;)

Domyślnie

Cytat Napisał pieta Zobacz post
    Czołem,
    Widziałem to ogłoszenie, nawet się pofatygowałem zadzwonić i obadać trochę auto to kolor rzeczywiście kozacki Przebieg chyba realny, w historii serwisowej była wymiana modułu multiair przy przebiegu 106k bodajże. Poza tym produkcja 15.12.2010 ale nie bądźmy upierdliwi
    Ogolnie szerokości
    Nie jest źle, do tego licznik cofnięty tylko ok 40 000km co wyszło po podłączeniu kompa No ale moduł multiair ponownie do wymiany co wyszło 2 dni po zakupie Nic to, kupi się i wymieni albo naprawi, jest wspaniała. Pakiet sport zamiata

Użytkownik Świeżak Avatar wolnemiasto
    Mieszka w
    freie stadt Danzig
    Auto
    Giulietta QV, Suzuki Swift Sport

Domyślnie

Nie jest źle, do tego licznik cofnięty tylko ok 40 000km co wyszło po podłączeniu kompa No ale moduł multiair ponownie do wymiany co wyszło 2 dni po zakupie Nic to, kupi się i wymieni albo naprawi, jest wspaniała. Pakiet sport zamiata
    licznik cofnięty? coś z tym (problemem) będziesz robił? jesli nie chcesz pisać tu to rozumiem ale ja bym się w kuralfonił...
    Władcy Północy

Mieszka w
    okolice Rzeszowa
    Auto

Domyślnie

I co mam niby zrobić? Stargowałem odpowiednio więcej i już. Jakbym gościa za rękę.. tzn komputer złapał to co innego. A tak to co mu mam niby udowadniać? Że Belg cofnął? Importer? Kierowca lawety? Stróż nocny? Właściciel komisu czy jeszcze ktoś inny..
    [edit] zaznaczam, że auto kupione od osoby fizycznej, nie komisu
    [edit2] tak czytam wstecz i chyba nie dość precyzyjnie się wyraziłem - cofnięcie licznika wyszło przed zawarciem umowy. Jakby mi to jakoś szczególnie przeszkadzało to po prostu bym jej nie kupił
    Ostatnio edytowane przez lobov ; 16-02-2016 o 00:07

Użytkownik Znawca Avatar duke75
    Mieszka w
    Kłaj/Kraków
    Auto
    AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"

Domyślnie

Z tym cofaniem liczników to już norma. Ręce opadają...W niedzielę do kościoła i "Jarosław, Polskę Zbaw" a potem korekta licznika.
    Ostatnio edytowane przez duke75 ; 16-02-2016 o 08:23

Użytkownik Znawca Avatar Żuczek
    Mieszka w
    Płock
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta MA170 KM

Domyślnie

[edit2] tak czytam wstecz i chyba nie dość precyzyjnie się wyraziłem - cofnięcie licznika wyszło przed zawarciem umowy. Jakby mi to jakoś szczególnie przeszkadzało to po prostu bym jej nie kupił
    Jeśli zdecydowałeś się na zakup ściąganego samochodu to wiadomo, że liczyłeś się z tym, że gdzieś pewnie kryje się "niespodzianka". Kupujesz taniej niż krajowy więc i wymaganie powinny być mniejsze. Takie cofnięcie jest do przeżycia, to i tak lepsze niż jakby była po dzwonie.
    Zresztą jakby nie była cofnięta i nic by nie było do zrobienia, to handlarz nic by na niej na zarobił Takie życie..

Użytkownik Rowerzysta Avatar Wichura87
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR, OPC

Domyślnie

I co mam niby zrobić? Stargowałem odpowiednio więcej i już. Jakbym gościa za rękę.. tzn komputer złapał to co innego. A tak to co mu mam niby udowadniać? Że Belg cofnął? Importer? Kierowca lawety? Stróż nocny? Właściciel komisu czy jeszcze ktoś inny..
    [edit] zaznaczam, że auto kupione od osoby fizycznej, nie komisu
    A no to jak wiedziałeś, ze licznik cofnięty to inna sprawa i właściwie nie ma tematu. Gorzej będzie jak Ty będziesz sprzedawał i próbował to zataić, to już jest karalne.
    Swoją drogą w życiu bym nie kupił auta wiedząć, że sprzedający cofnął licznik (bo chyba nie sądzisz, że zrobił to Belg/Niemiec/Francuz?).
    Jeśli jakieś bydle kręci licznik to pytanie co jeszcze zrobił w tym aucie, co ukrył albo co było spawane. Za złapanie na kręceniu liczników powinni ucinać ręce.

Mieszka w
    okolice Rzeszowa
    Auto

Domyślnie

Przy dobrych oględzinach, komputerze i mierniku lakieru ukryć coś jest coraz trudniej A auta z importu z oryginalnym przebiegiem są jak kompot z ogórków - nie ma takiego kompotu
    Myślę o popchnięciu licznika w MES i spokój przy sprzedaży będzie a i sam będę na bieżąco.

Użytkownik Znawca Avatar duke75
    Mieszka w
    Kłaj/Kraków
    Auto
    AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"

Domyślnie

Zgadzam się w 100%! Kawał ch... i tyle!

Użytkownik Świeżak Avatar wolnemiasto
    Mieszka w
    freie stadt Danzig
    Auto
    Giulietta QV, Suzuki Swift Sport

Domyślnie

Przy dobrych oględzinach, komputerze i mierniku lakieru ukryć coś jest coraz trudniej A auta z importu z oryginalnym przebiegiem są jak kompot z ogórków - nie ma takiego kompotu
    Myślę o popchnięciu licznika w MES i spokój przy sprzedaży będzie a i sam będę na bieżąco.
    a tak jeszcze dopytam, czy jakieś papiery do niego były - ks serw, fv, wydruki itd? czy sprzedający powiedział, że nic do niego nie było - bo na zachodzie o to nie dbaja?
    Władcy Północy