SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
http://www.oponeo.pl/dane-opony/nexe...w-xl#106164554
Nastukane z Samsunga
U siebie w hurtowni mam jeszcze taniej niż na oponeo. I tak za drogo :-D
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Po kupnie 19 tez szukalem opon no i te ceny [emoji1] z uzywek nic mi nie pasowalo, obawialem sie roznego rodzaju wad typu sciaganie auta czy wyzabkowane opony. Kupilem te Nexeny zobaczymy jak sie spisza. Kwota jest jeszcze do zaakceptowania. Wiadomo ze to nie Dunlop czy inna marka premium. Ale zobaczymy [emoji1]
Nastukane z Samsunga
Jak nie ma fajnego kompletu 4szt opon za dobre pieniądze, to warto poszukac opon sprzedawanych po 2 szt i skompletowac.Od Micha zakupilem dwie pirelki 2014r za 7stówek i dwie u siebie 2013r za 4stowki. Bieznik w obu przypadkach idealny a cena co tu duzo mówić.Chociaz przyznam ze szukalem z 3tyg zanim cos sie trafilo.Teraz szukam 205/55 16'' do 156stki.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
Znajomy Remik jeździ na 235/35/19 i na 8,5. Miałem kiedyś takie koło "w ręce" i mnie przeraziła ilość opony na feldze. Ale już na aucie wygląda to całkiem całkiem, nawet dziura między nadkolem a kołem nie jest tragiczna. Baa jeden znajomy jeździł na 225/35/19! Wyglądowo kosa, ale nie chciałbym na tym jeździć![]()