Możesz podać adres jeszcze raz gdzie ona stoi?
https://www.google.pl/maps/place/Dzi...af562a1cc995c3
Mam nadzieję, ze link zadziała. Można podejrzeć furę w street view. Tylko jej Kasztelan nie rozparceluj pod blokiem :p
Chyba muszę się pochwalić w przedsionku Alfisty, bo dziś stałem się posiadaczem kolejnych dwóch, bezsensownych złomów i to nawet nie są Alfy![]()
Spokojnie, może podjadę jutro obadać temat i poszukać właściciela, nie będę jej rozkręcał pod blokiem...
zabiorę w całości na lawetę
Pochwal się, ciekawi mnie co zanabyłeś.
No i sprawa jasna, oglądałem niedawno tą z Pruszkowa.
Stoi i dosłownie gnije, tylna klapa już w tym momencie do wymiany, nadkola też już spurchlałe więc do roboty ale też być może jeszcze do odratowania. W środku czarna skóra, wlew gazu, przebieg chyba 198000km wg zegarów ale nie mam pewności co do pierwszej cyfry bo padało i słabo było widać przez szybę. Generalnie auto zastane, blacha do roboty na pewno, nie wiadomo co z resztą ale jest już zielona mimo że nie stoi pod drzewem więc zakładam że auto niestety nadające się jedynie na dawcę lub ewentualnie przeszczep gratów do zdrowej budy. Za szybą kartka z numerem od kogoś zainteresowanego zakupem![]()
Z tego co napisałeś to już tylko dawca zostaje. Po numerach rejestracyjnych można dowiedzieć się gdzie mieszka właściciel .
Jeśli masz takie możliwości to mogę Ci wysłać na priv numery rejestracyjne.
i po ci ten złom ?
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995