bierz , jak dobra kasa, zawsze jak kolega pisze mozna wyrzucic DpF, a reszta to pikus sa niżej posadzone i sa ok, a jak ci nie podpasuje to z takim przebiegiem sprzedasz z palcem w d.... ,ja sam mam diesla a robie ze 7-8 tys .rocznie , wiec to kolejny mit , ze male przebiegi nie dla diesla
Ostatnio edytowane przez Cubus00 ; 29-02-2016 o 22:15
Witam,
Dwa lata temu aktywnie uczestniczyłem w postach na tym forum, poszukiwałem wtedy dobrej Alfy Romeo 159, jednak wybrałem Abartha Evo.
Obecnie sytuacja lekko się zmienia, potrzebuję kombi i znów wrócił pomysł na 159 w skórze i pakietem TI.
Alfa Romeo 159, która mnie interesuje:
Numer aukcji na allegro: (6021641144)
Niestety mój profil został skasowany a teraz by dodać link muszę napisać 10 postów.
Czy ten egzemplarz gdzieś już Wam się przewinął?
Wiecie coś o nim?
Z góry dziękuję za spostrzeżenia i odpowiedzi.
Wszystkie auta z Płocka są bezwypadkowe i z małym przebiegiemproblem w tym, że to nie jest oryginał Ti. Wygląda mi na przekladke wnętrza z Ti bo rzeczywiście - jest właściwie wszystko z Ti czyli fotele, kierownica, podsufitka.. Natomiast z zewnątrz nie ma progów, na oko zawieszenie jest seryjne no i już nie mówię o braku 19' które są wg mnie najważniejszym elementem w całym pakiecie. Poza tym do weryfikacji rocznik bo nie jestem pewny czy w końcowych latach produkcji nie był montowany już tylko 2.0.
Ostatnio edytowane przez tedbear ; 01-03-2016 o 16:50
A były w ogóle TI z silnikiem 8V?
Jak się przesiądziesz z Abartha Evo do 159 z mocą 120KM, myślę, że możesz mieć problem z ukryciem rozczarowania.![]()
Jakby podał VIN, to pewnie w EPERze można byłoby sprawdzić.
ja też się interesowałem ta aflą ale dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów, który pomógł mi rozszyfrować dane nt tego egzemplarza odpuściłem temat. Wg vin wychodzi, że może to być 2009. Podobno wyposażenie też nie jest tożsame z wersją TI.....