No to albo ktoś kupił polskie auto za granicą :-) , albo historiapojazdu.gov.pl się myśli że karta pojazdu wydana w 2003 roku.
Tak czy inaczej dzięki za sugestię co do elektryki.
No to albo ktoś kupił polskie auto za granicą :-) , albo historiapojazdu.gov.pl się myśli że karta pojazdu wydana w 2003 roku.
Tak czy inaczej dzięki za sugestię co do elektryki.
Ostatnio edytowane przez _em ; 04-03-2016 o 06:28
Sam myślałem, że to salon PL Ale zostałem poinformowany przez sprzedającego ( nie właściciela), że z Niemiec![]()
Ja tam widze w historii pojazdu ze od poczatku byl zarejestrowany w Polsce:
07.2003 pierwsza rejestracja w Polsce
11.2003-12.2005 firma woj. wielkopolskie
12.2005-05.2012 osoba fizyczna woj. dolnośląskie
od 05.2012 osoba fizyczna woj. małopolskie
W 2012 roku były posty na forum, ze ta Alfa jest na sprzedaż![]()
Hmm, tak mi powiedział " pośrednik" ale nie widziałem papierów. Pytałem po polsku czy polski salon. Dostałem odpowiedź że z Niemiec. W takim razie możliwe że salonPL. To paradoksalnie tłumaczy rzeźbiarstwo w elektryceA rzeźba jest
![]()
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 04-03-2016 o 08:51
Z tymi gadaniem o rzeźbie w elektryce to bym się hamował. Nie jest to chyba w 100% potwierdzona informacja, a można narobić syfu właścicielowi.
Co do historii pojazdu ze strony gov - najbardziej niepokojący jest fakt, że samochód nie miał przeglądu od 12.2011 do 08.2013, czyli prawie 2 lata. U mnie Gtv była zazwyczaj autem na weekendy, więc zdarzało mi się spóźnić z przeglądem nawet i pół roku, ale prawie 2 lata oznacza że auto po prostu gdzieś stało.
Generalnie auto fajne na pierwszy rzut oka. Drzwi kierowcy jakby się miały rozlecieć takie rozklekotane. Auto zakonserwowane ale jeździło w zimie i felgi oraz zaciski do renowacji i malowania. Komora silnika wygląda jak to po soli u nas- wszystko zaśniedziałe i rdza. Termostat był do wymiany- silnik nie dogrzewał.
Podobno właściciel dużo rzeczy porobił typu zawieszenie, hamulce. Gdybym go kupował pojechałbym go prześwietlić. Nie chcę nikogo zniechęcić. Sam byłem nim zainteresowanyDaje Wam info na co zwracać uwagę. Potem podziękujecie, mam nadzieję
O rzeźbie na priv
P.S: Teraz skojarzyłem, że w 2011r była na allegro czarna GTV z salonu PL za 21000. To może być ta.
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 04-03-2016 o 11:30