ok czyli sprawdzę jutro te pomarańczową
ok czyli sprawdzę jutro te pomarańczową
Alfa Romeo
145 2.0 TS --> 156 2.0 TS --> 156 lift 2.0 JTS --> 159 1.9 JTDM
Mi to wygląda na to że ktoś z tej pomarańczowej puszki wyciągną slot do poduszki fotela (bo przekładał czy coś). Tak więc w pomarańczowym powinieneś mieć resztę slotów.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Kolor?
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Za późno - pierwszy wysłałem PW![]()
Alfa Romeo
czerwony sedan![]()
Co do tych wtyczek to po prostu pociągłeś za tą z niebieską zasówką i wypadła z białej prowadniczki przy ściance,widać jak na dłoni.Ta niebieska właśnie jest od grzania i elektryki i widać że w części jakby dolnej czyli z instalacji auta dochodzi więcej niż trzy kable a te trzy od góry idą z fotela. Tak więc śmiem twierdzić że masz instalację kompletną tylko zakładać i robić proxi Masz jak u mnie a to że nie siedzi na swoim miejscu to zwyczajnie może odginałeś żeby foto zrobić i wyskoczyła kostka ze swojego miejsca , nic się nie stało.Jeśli dobrze pamiętam to z wiązki auta od spodu do tej kostki z niebieskim powinno dochodzić 7 albo 8 przewodów i chyba tyle masz. Jestem ciekawy gdzie dostaniesz EU fotele z elektryką i za ile ,ja założyłem ale angole. Szukam fotela eu w obojętnym stanie.
Ps, wtyczka pomarańczowa to poduchy i napinacze.Sprawdź czy masz w bagażniku w skrzynce bezpieczników bezpieczniki o wartościach 7.5A dwie sztuki i chyba 15A ale nie pamiętam czy nie 20A jeśli tak to na bank wszystko jest.Allbo przynajmniej piny w gniazdach na bezp. A które to z instrukcji obsługi zobacz bo też nie pamiętam ,jutro moge zerkńąć i foto dać .
Ostatnio edytowane przez Pawelek_S ; 23-03-2016 o 23:22
niestety trzeba się pogodzić że nie będzie pamięci i już
E tam u mnie jest tyle że w prawym fotelu ,jeśli bym dorwał fotel lewy z pamięcią -nawet pogruchotany to będzie w obydwu ale kiedy to nie wiem ha ha .
Dzięki za odpowiedź...
Ale to jak ? Nie będzie elektryka działać jeżeli nie zmienię czegoś w ECU ? Czy to tyczy się tylko pamięci ? Bo pamięć chyba przeboleje... Nie chciałbym grzebać w ECU gdyż mam wyłączony egr, dpf itd... Bo rozumiem że musiałbym ten soft nadpisać na taki który miał dane dot. elektrycznych siedzień ?
Alfa Romeo