haha!trafiłeś z tą szminką!
ale nie wiem czy bardziej szkoda auta czy szminki![]()
ps. kolor szary/ popiel to ostatni jaki brałam pod uwagę.. ale... jak to mówią - "nigdy nie mów nigdy "
szersze info na temat Alfy + więcej zdjęć już lecą na mojego maila, a osobiste oględziny w tym tygodniu!![]()
Mam ten kolor w 159, moim zdaniem świetnie się prezentuje na samochodzie, myślę że nie będziesz zawiedziona. Mnie raczej odrzuca srebrny kolor aut ale to kwestia gustu
Gdyby coś Ci nie spasowało w tej gt i byś jej nie wzięła, ale była by w dobrym stanie, daj znać. Mój brat właśnie szuka już któryś miesiąc gt 1.9![]()
oglądał ktos może tą alfę?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#98466bf211
Zjezdziłem cała PL za GT i jak na razie cieżko znaleźć coś ciekawego do 20k, pełno szrotów i sciemniaczy. Chciałbym obejrzeć jutro tą do której podałem link ale cos mi nie pasuje. Niby rok 2007, chromowane listwy z przodu ale czy licznik nie powinien być tez już po lifcie, nie dzielony? Ma spryskiwacze wiec skąd w środku przyciski do regulacji świateł? I czy głosniczki z napisem bose w tym roczniku nie powinny miec już srebrnych obwódek?
Ostatnio edytowane przez fred123411 ; 31-03-2016 o 19:41
Czy ktoś może oglądał, lub coś wie o tej alfie: otomoto id ogłoszenia 6003813311
Na razie ustaliłem, że przebieg ma coś koło 250 tys i stłuczka była, ale może ktoś coś więcej wie?
Dzięki
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70F przy użyciu Tapatalka
za tę kasę warto zwiedzić Rzeszów....cena jak za 2004 r
Jak za 2007r to trochę tanio wychodzi. I świeżo sprowadzona, a sprzedaje osoba prywatna? Ciekawe czy zarejestrowana. Mogło być tak, że ktoś sprowadził, zarejestrował i wyszedł jakiś bubel i się chce szybko pozbyć. I jak dopiero co sprowadzona, to za granicą musiała być jeszcze parę tys tańsza, żeby ktoś na tym zarobił, plus koszty transportu i opłaty. A samochody za granicą wcale nie są tańsze niż te na naszym rynku, raczej nawet więcej kosztują.
Jak niedaleko to można obejrzeć, a nóż widelec okaże się dobra![]()
Auto jest z 2006, pierwsza rej 2007. Wypowie sie ktos na temat tego wyposarzenia? Auto ma spryskiwacze ale nie ma ksenonu. Chromy na przednim zderzaku. Ogólnie ful opcja bez ksenonu. No i fajne radio Alpina za 3500zł.