Połamałem przycisk opuszczania szyby. Tzn ten jeden od kierowcy od początku był luźny, ewidentnie bardziej zużyty od pozostałych ale dziś się definitywnie skończył, wyłamały się te ząbki mocujące
Jeśli ktoś by miał na zbyciu to chętnie przygarnę![]()
Połamałem przycisk opuszczania szyby. Tzn ten jeden od kierowcy od początku był luźny, ewidentnie bardziej zużyty od pozostałych ale dziś się definitywnie skończył, wyłamały się te ząbki mocujące
Jeśli ktoś by miał na zbyciu to chętnie przygarnę![]()
Mi przestały już całkiem migac awaryjne podczas zamykania i otwierania pilotem drzwi , a za groma nie wiem gdzie zacząć poszukiwania :/
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Jadąc rano do pracy wpier...liłem sie w taką dziurę, że myślałem że mi szyby wypadną, opona do wymiany na szczęście felga nie ucierpiała.
Po założeniu oryginalnych xenonów, po 3 godzinach padła przetwornica... Do ściągnięcia cały zderzak i odkręcenie płyty...
A ja dziś napsułem troszkę. Podczas wycofywania urwałem i połamałem osłonę silnika, jakby tego było mało chciałem pozbyć się kawałków co zostały przy mocowaniu, to klamka od schowka została mi w ręce. Niby pierdoły, ale irytujące.
Dzięki za pocieczenie heh
Wymieniając rozrusznik zdemolowałem przewody od odmy - były już sparciałe, więc się rozlazły. Teraz trzeba zrobić rzeźbę, bo nie idzie już ich kupić.
Akumulator powiedział koniecjutro trzeba nowy.
Wymiana klemy na parkingu pod pracą.
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka