Witam posiadam diesla 2.4 i mam problem taki że na ciepłym silniku gorzej mi pali podejrzewam pompę wysokiego ciśnienia i moje pytanie tyczy się czy pompa z 1.9jtd wejdzie do 2.4 wygląda łudząco podobnie
Witam posiadam diesla 2.4 i mam problem taki że na ciepłym silniku gorzej mi pali podejrzewam pompę wysokiego ciśnienia i moje pytanie tyczy się czy pompa z 1.9jtd wejdzie do 2.4 wygląda łudząco podobnie
Z tego co mi wiadomo nic nie podejdzie z 1.9 JTD. A po za tym może być za mała i nie wydalać.
Poparłeś to jakąś diagnozą komputerową? Dlaczego typujesz od razu jedną z najdroższych części. Podłącz kompa i sprawdź ciśnienie paliwa podczas odpalania silnika.
Może to być równie dobrze słynny czujnik położenia wału.
albo regulator Ciśnienia Paliwa
Regulator ciśnienia paliwa wymieniałem 2 razy jeden wcisnelismy mi uszkodzony i działy się cuda drugi podlaczylem na miejscu i żadnej poprawy i to z 1.9 numerami się pokrył natomiast podejrzewam pompe albo któryś wtrysk mam 4 na zapasie wiec żaden problem z wymianą tylko nie mam kompa żebym podłączyć alfe Wgl ile taki komp kosztuje jeśli możecie to jakiś link podeslijciebądź może ktoś zechce mnie podłączyć z legnicy bądź okolic?
Wystarczy ze masz laptopa, kupujesz sobie kabelek, ściągasz program i masz. Możesz to tez zrobić przez telefon.
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...pro_kupic.html