Miałem Pirelli p7. Bardzo zacne oponki. Trzymają świetnie na suchym i na mokrym. Jedyne zastrzeżenie to na seryjnych felgach rozmiar 205/55 r16 był trochę balonem.
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Miałem Pirelli p7. Bardzo zacne oponki. Trzymają świetnie na suchym i na mokrym. Jedyne zastrzeżenie to na seryjnych felgach rozmiar 205/55 r16 był trochę balonem.
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
U mnie winne okazaly sie opony, zmienilem na dunlop sport maxx 225/45/17 i jest zajebiaszczo. Auto prowadzi sie bardzo przewidywalnie i koleiny nie sa tak odczuwalne.
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Wracając... Hankook rewelacja , zarówno na suchym i mokrym. Powiedział bym ze znacząco lepsze niż 3 letnie contisportcontact 3. Dunlop mniej trwalszy więc nie widzę tu przesadnej oszczędności. Jeśli kupisz dres ''Nitke'' a takiej samej jakości albo i lepszej kupisz taniej dres ''forF'' to masz większą satysfakcje i poczucie komfortu że wydałeś 100zł więcej ?Na minus słychać bardziej silnik 70db vs 73db i dzwięki najechania na ''malowanki'' jezdni są zauważalnie głośniej przekazywane do środka kabiny.
Witam,
szukam opon do Julki w rozmiarze 225/45/17. Polecacie coś ciekawego?
Ostatnio edytowane przez Kosiorek ; 19-04-2016 o 13:21
Ostatnio edytowane przez sebawroc ; 20-04-2016 o 19:15
Mam Fulde sportcontrol od około 20 tys km i starl się około 1mm. Reszta rzeczy jak przyczepność na mokrym lub suchym też ok. Styl jazdy stonowany ewentualnie szybciej po autostradzie. Zresztą spójrz na parametry. Co prawda w testach nie jest jakaś genialna ale ta opona pojawiła się na rynku dobre parę lat temu więc aktualniejsze opony może i faktycznie lepsze. Opinie przez ludzi w necie dobre. Profil mam 50 i w stosunku do primacy które miałem wcześniej ścianka boczna nieco mieksza. Mają rant ochronny co dla mnie było istotne. Podobno któreś Falkeny teraz dobre są.
ok słów pare o dayton d320 evo
jest głośno - powiedziałbym, że zbyt głośno (71db jednak huczy)- ale ciągle kombinuje z ciśnieniami no i liczę, że jednak po 1-2 tys opona sie coś ułozy.
poki co wlasciwosci jezdne mega fajne, zdecydowanie jak na koszt opony - ładnie trzyma w zakrętach jak i porządnie zachowuje sie przy hamowaniu. próbowałem ją parę razy już oderwać - i stare matadory zdecydowanie już by puściły.
zobaczymy jak bedzie przy przebiegu 3-5 tys km![]()
147 powodów do zadowolenia