Wypatrzone na FB Alfisti, nie wiem czy już się tutaj pojawiło...
Wypatrzone na FB Alfisti, nie wiem czy już się tutaj pojawiło...
AR 166 FL 3.0 V6 220KM 2003r.
AR 147 QV Q2 Blu Montecarlo 1.9 jtd 150KM 2008r.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Przejedzie troche to sie sama czarna zrobi![]()
Robicie z Giulii jakiegos egzotyka,a to nadal zaledwie autko klasy sredniej i nie wiem czym miala by byc niby podyktowana minimalna cena 150 tys.
Merc,audi i bmw jada na swojej renomie,ale tez pamietac nalezy,ze w ich gronie obok swojej klasy,sa tez auta ultraluksusowe ,czy tez supersportowe,wiec przynaleznosc do takiego koncernu z takim dna na iles dyktuje cene premium,ale alfa ?
To przeciez 3 modele budzetowej klasy , i nic tu nie zmieni naped rwd.
Jezeli faktycznie 150 k bedzie cena min.to giuliet bedzie na sztuki nie tylko w Polsce. Poza tym,auto na zdjeciach nie robi szalu za wielkiego,wiec to rowniez nie przysporzy klientow. Serwis pozostawie bez komentarza.
Nie chce wyjsc na malkontenta,ale puki co,jako potencjalny klient,jestem rozczarowany pozycjonowaniem cenowym nowej alfy.
160 tys z min .doposazeniem,to jakis bull schit.
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 01-05-2016 o 12:08
Jak nazwać subiektywne porównywanie auta, które się posiada z takim, którego się nawet nie widziało na żywo a co dopiero mówić o użytkowaniu...? Moim zdaniem to jest co najmniej bez sensu, żeby nie nazwać tego inaczej.
Już mi się wydawało, że kwestia porównania mustanga do Giulii została wyjaśniona. Całkiem inne bajki i inny target.
- - - Updated - - -
A pokaż mi chłodnicę seryjną malowaną na czarno... Elementy alu są tutaj widoczne bo źle zrobiono zdjęcie. Zamiast doświetlić auto lekko od góry i fotografować bez lampy zrobiono na odwrót. Stąd taki marny efekt bo światło lampy uwydatniło wszystko pod spodem. Kto dał temu fotografowi akredytację i kto wpuścił takie zdjęcie do sieci...?
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 01-05-2016 o 16:46
Tez jestem zdania ze to kwestia swiatla. W normalnych warunkach auto nigdy nie jest tak moco doswietlone pod tym katem. Malowanie chlodnicy/intercoolera? Litosci..
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Wiesz co powoduje czarna farba na chlodnicy/intercoolerze?
https://www.youtube.com/watch?v=z_mmmXTbLP0
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
No pełna zgoda, mam podobne zdanie. Dla fanatyków nawet jakby Giulia miała lampy od Logana, znaleźliby wytłumaczenie i uzasadnili, że to świetne rozwiązanie...
Jeśli Alfa nie wypuści szybko zapowiadanych kolejnych modeli, nie utrzyma się na rynku. Giulia żadnym hitem sprzedaży nie będzie. Tutaj się od lat nic kupy nie trzyma i klienci, wybredni, rozpieszczani niezliczonymi ofertami innych marek, świetnie to widzą.