nawet Eper podaje 2003>2010
co do modelu Giulia - nie podoba mi się na maxa i nie mam żadnej wiedzy na jej temat
![]()
nawet Eper podaje 2003>2010
co do modelu Giulia - nie podoba mi się na maxa i nie mam żadnej wiedzy na jej temat
![]()
...
Ad. Giulia, model Ci się nie podoba, czy raczej polityka planowania produkcji?
Bo mi jedno i drugie![]()
nie podoba mi się jej design, polityki nie znam
...
I raz kolejny dochodzimy do tego, że nasze GT (u mnie należy do mojej drugiej połowy, a wygląda na załączonym zdjęciu) są jednymi z najlepszych osiągnięć włoskiej motoryzacji:
studio Bertone zrobiło dobrą robotę, szczególnie z tyłu i z boku, w kwestii designu na pewno jest to wyczyn
technika... jest jaka jest![]()
...
Nie ma róży bez kolców.
A tak w ogóle, co w dzisiejszych czasach, tj. celowego postarzania produktu, jest lepsze niż takie, jakie jest?
Dla mnie ciekawą była obserwacja, jak moja Żona, której kupiłem w prezencie GT, przeszła szybką ewolucję doświadczenia od "fajne" do "fascynujące"![]()
Jak na około 13 lat temu to stworzyli naprawdę świetnie wyglądający samochód. Ludzie projektujący teraz powinni brać ja sobie za przykład![]()
Fajna Alfa się pojawiła tylko ma jeden minus, połautomatyczna skrzynia biegów... Może jednak wyprowadzi mnie ktoś z błędu, że nie jest z nią tak źle i nie psuje się aż tak często a naprawa kosztuje później 4-6 tys? :-P
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Szkoda :-( ale dzięki, czy mi się uda w końcu kupić moją GT