Hej,
jak mogę wyjąć komputer ze środkowego panelu? Wersja z ekranem LCD zamiast podajnika do kubków.
Są dwie dziurki na wysokości płyty CD, próbowałem tam wsadzać pręty i jakoś ciągnąć do siebie, lecz bez skutku.
Jak mogę to wyciągnąć?
Hej,
jak mogę wyjąć komputer ze środkowego panelu? Wersja z ekranem LCD zamiast podajnika do kubków.
Są dwie dziurki na wysokości płyty CD, próbowałem tam wsadzać pręty i jakoś ciągnąć do siebie, lecz bez skutku.
Jak mogę to wyciągnąć?
Ostatnio edytowane przez bialasik ; 06-05-2016 o 13:29
Są specjalne klucze do wyciągania radia które chciałem nabyć jak mi się płyta zawiesiła w środku, udałem się do sklepu elektronicznego w którym nie mieli ale Pan który sprzedał te klucze doradził mi żebym w otwory włożył śrubokręt. I zrezygnowałem z kupna kluczy bo z śrubokrętem pomogło, odginając na boki i ciągnąć do siebie![]()
Ostatnio edytowane przez slig2 ; 06-05-2016 o 14:00
2 dłuższe gwoździe wystrasza, u góry mamy 2 otwory i w tych miejscach są blokady
wpychasz długie i sztywne, to co wystaje przed panelem rozpychasz na boki w stronę drzwi czyli to co w środku dociska blokady do boków radia
nie wystarczy wetknąć w otwór
...
Tak jak koledzy wyżej napisali, ale... mogą pojawić się problemy. Ja na przykład u siebie w jednym z otworów miałem zagiętą blaszkę, i sporo się namęczyłem, żeby wyjąć radio.
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
pierwsze GT kupiłem w 2006 roku, w wielu kwestiach poprawiałem fabrykę nie raz - własnoręcznie
tylko stąd czyli dłubak praktyk![]()
...
phi... ja wczoraj miałem potrzebę wyjęcia radyja i wepchnąłem 4ry imbusy... cyki caki i wyszło
a dzisiaj pacze - temat się pojawił![]()
Aktualnie na sprzedaż:
http://olx.pl/oferta/obudowa-subwoof...5-IDeQwS5.html
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-5x98...5-IDeQwzx.html