Mozba to zrobic z pelni funkcjonalnym immo ale tanio nie bedzie.
Mozba to zrobic z pelni funkcjonalnym immo ale tanio nie bedzie.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
A ile około milionów ?
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
Podbije trochę temat, czy w przypadku żuliety jest taki sam problem z dorobieniem kluczyka jak w 159 ? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz![]()
A u mnie taka dziwność. Pilot u mnie działał ogólnie bez zarzutu. Było tylko jedno miejsce (pod moim domem) gdzie kluczyk kompletnie nie reagował i nie zamykał samochodu. Tak jakby były tam jakieś zakłócenia. W żadnym innym miejscu nie miałem takiego przypadku. Jednak w dniu wczorajszym zaparkowałem pod domem i odruchowo nacisnąłem przycisk zamykania na pilocie i "jakimś cudem" samochód się zamknął. Po kilku h chciałem odjechać ale nie mogłem otworzyć samochodu... W końcu udało się z pilota. Od tego momentu jest problem - muszę kilkunastokrotnie próbować zamknąć bądź otworzyć samochód z pilota. Baterię wymieniłem na nową ale nic to nie dało. Ma ktoś pomysł co mogło się stać ? Rozkodował się ?
Ps - dodam jeszcze, że od jakichś dwóch tygodni po zgaszeniu zapłonu pojawia mi się komunikat 'vehicle protection system not available'.
u mnie ten komunikat był spowodowany słabym akumulatorem, a problemy z pilotem (konkretnie otwieraniem) rozwiązała nowa stacyjka z modelu po lifcie (mój rocznik 2006)
Witam.
Zamawiał ktoś z Was ostatnio kluczyk w ASO? Dziś dzwoniłem do PZMot Kielce i krzykneli sobie 1100 za kluczyk i 150 za kodowanie. Dostaliście gdzieś kluczyk taniej?
maly_777 dorobi ci kluczyk taniej
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Ale jeśli nic się u niego nie zmieniło w kwestii kodowania to będzie to mniej więcej tak:
zakup kluczyka w dobrym stanie ~300zł
zakodowanie kluczyka ~500zł ???
paliwo ~100zł
Co najgorsze pozbycie się samochodu na przynajmniej jeden dzień co generuje dodatkowe koszty i problemy logistyczne.
Więc już to nie wygląda tak kolorowo.![]()
Panowie, mam właśnie problem z kluczem. Jedną obudowę mam, w sensie kluczyk od innej 9tki i teraz: dorobić i wymienić grot na właściwy, z kartą kodów zakodować nowy/używany kluczyk. Czy zostawic sprawny kluczyk do wyciągnięcia kodu i zakodowania używanego. Dobrze rozumiem?
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez sebawroc ; 08-09-2016 o 09:34