Witam. U mnie nie ma zmieniarki w Alfie . ( czy po ew. dokupieniu zmieniarki w aucie jest instalacja pod nią ? ). A co sądzicie o tych zmieniarkach mp3 pod ICS z allegro ?
Witam. U mnie nie ma zmieniarki w Alfie . ( czy po ew. dokupieniu zmieniarki w aucie jest instalacja pod nią ? ). A co sądzicie o tych zmieniarkach mp3 pod ICS z allegro ?
Zakup ori zmieniarki to poroniony pomysł. To się nadaję na niemiecki autobahn'y a nie nasze dziury. Kup sobie zmieniarkę MP3. Jaką ? Jest o tym przynajmniej kilka tematów na forum.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Ori zmieniarka na jakiejkolwiek dziurze sie tnie. Z allegro zmieniarki? Byle nie yatour, bo większości po prostu nie działa, chociaż niby zależy to od fazy księżyca i ułożenia gwiazd na niebie...
Na pewno działać będzie Audiostrada oraz Loudlink. Ten drugi ciężko dostać, ale audiostrada jest dosyć popularna i można kupić nawet nową.
Btw.. Sam bym Alfie sprawił audiostrade..[emoji2]
Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez dexter1213 ; 16-05-2016 o 11:41
Zlutuj sobie auxa. Praktycznie za darmo masz mp3.
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Nie mialem styczności z audiostrada ani loudlinkiem. Na moje potrzeby wystarcza mi aux i telefon.
Ostatnio edytowane przez gonzo ; 16-05-2016 o 14:20
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
A bardzo skomplikowane jest zrobić aux z ori radia by podpiąć mp3 ?
do audiostrady wrzucach pena albo karte i masz spokojpolecam, mialem zrobionego auxa ale kuplem audiostrade i nie zaluje.
Nie jest skomplikowane, tylko trzeba mieć pod ręką kabel aux i jakiś tranzystor + jakies rezystorki do wlutowania jako emulator kaseciaka. Ogólnie więcej czasu zajmuje wyjęcie ICka i jego rozbiórka niż samo lutowanie. Wszystko jest opisane w temacie na forum w dziale 166.
Wysłane z tronu, bo nudy.
Padła mi zmieniarka właśnie i zastanawiam się czy lutować ten kabel , czy kupić emulator. Pytanie mnie nurtuje tylko, jak w jednym i drugim przypadku nie mając sterowania z kierownicy, zmienia się katalogi ?