Panowie jak wyjac connect nav+, wrzucam dwa srubokrety i nie chce wylezc... Nie chce czegos polamac. To samo z lewarkiem. Plastik z qtronika jest na zatrzaskach czy to ozdobne aluminium wokol ?
Panowie jak wyjac connect nav+, wrzucam dwa srubokrety i nie chce wylezc... Nie chce czegos polamac. To samo z lewarkiem. Plastik z qtronika jest na zatrzaskach czy to ozdobne aluminium wokol ?
Dwa długie grube druty. Można z wieszaka od ubrań (cały z drutu)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Trochę to trwało ale było warto
folia - czarna szczotkowana...
Załącznik 202088Załącznik 202089Załącznik 202090Załącznik 202091Załącznik 202092Załącznik 202093Załącznik 202094Załącznik 202095Załącznik 202096Załącznik 202097
Sam robiłeś? Boczki ściągałeś do wyjęcia listew? Wygląda dobrze i w samochodzie zapewne jeszcze lepiej się będzie prezentować.
Takie zmiany to kolejny etap moich modów. Ja chyba wybrałbym większe prążki lub hydrografikę ale czarny kolor we wnętrzu to je to![]()
Tak sam wszystko
Boczkow nir trzeba ściągać, listwy wystarczy podwazyc.
Hydro w szczotkowanym wzorze ciezko zrobic bo sie rozjedzie wzór raczej
Jeśli hydro to myślałem o carbonie chociaż wiem że też ryzyko. Kuszą jednak te wyczuwalne przetloczenia pod dłonią w dotyku i tu jednak folia pozostaje.
ok, po ostatnim moim oklejaniu nie ma śladu - użyłem jakiejś taniej foli z allegro za 60zł/mb i tylko straciłem czas i pieniądze, przy pierwszym słonecznym dniu kiedy auto się nagrzało wszystko sie zbiegło i pomarszczyło w trudnych do oklejenia miejscach, więc radzę na przyszłość unikać takich wynalazków i pseudo oszczędności...
kiedy poszedłem po rozum do głowy kupiłem oryginalną folię 3M we wzorze czarnego szczotkowanego alu + Primer do foli do trudnych miejsc (tak na wszelki wypadek ;D )
Oklejanie folią 3M zakończone, zamontowane i zbadane w wysokich temperaturach tzw "3xZet" ;D heh
wyszło pięknie, folia nigdzie się nie marszczy, nigdzie jej nie ściąga, a co najważniejsze wygląda tak jak trzeba i czuć na niej tą wyjątkową fakturę szczotkowanego aluminium tak jak było oryginalnie
Piknie Panie :-)