To wygląda że sam zamek jest uszkodzony
Wyryte rantem felgi
To wygląda że sam zamek jest uszkodzony
Wyryte rantem felgi
Na to wychodzi. Bo wszystko tak jakby dzialalo poprawnie tylko sie nie blokuje ten zamek.
A nie zaciąła się dźwignienka do zwalniania zamka.
Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Ta dźwigienka służy do mechanicznego otwierania bagażnika. Przyda się jakby Cię kiedyś w nim zamknęlia tak serio to powinna chodzić w miarę luźno. Jeśli nie chodzi to w niej może być problem tak jak kolega wyżej zasugerował
Wyryte rantem felgi
A jak się nią otwiera? Próbowałem ją śrubokrętem poruszyć ale ani drgnie.
Mam ten sam problem w upaaaly...zamyk otworzy siie i nieda sie zamkbac zapsikaj wudekiem!!! Ja juz nie psikam ....biore klucz do kol i 2 pierdolnie**a i odbija i idzie zamknac pozfrawiam i nie boj sie nieuszkodzisz ja nieuszkodzilem przez 2 lata
Jutro spróbuje. Umówiłem się do mechanika na środę ale jak twój sposób zadziała to zawsze parę złoty w kieszeni zostanie![]()
Wyszło, że silniczek zacina się w pozycji na maksa wysuniętej przez to że plastik ze sprężyną która ma odbijać się połamał.
Pytanie do was: gdzie dostanę taki silniczek (najlepiej nowy) albo ten plastik? Dodrukowanie 3D kosztuje ok. 100zł więc wolałbym coś tańszego. Czekam jeszcze na wycene spawania takiego plastiku bo chyba własnoręczne klejenie nic nie da. Najwyżej że polecacie jakiś klej który to utrzyma?