Witam mam pytanie czy światła xenon maja takie same kostki co te standardowe chce poprostu je wymienić
Witam mam pytanie czy światła xenon maja takie same kostki co te standardowe chce poprostu je wymienić
ol jakie kostki ci chodzi???
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
chodzi mi o te co podłaczysz reflektor do pradu w aucie
Fizycznie wtyczki są takie same, choć mogą nie być skrosowane tak by działały xenony wprost po przekładce lub nie mieć niektórych pinów. Po pierwsze jednak nazywaj tematy zgodnie z treścią, bo obecny jest niczym innym jak śmieciem informacyjnym, a po drugie użyj szukaczki - temat przekładki na xenony był już 100 razy omówiony i autorzy odpowiednio je nazwali, co umożliwi Ci znalezienie potrzebnej treści.
Popieram.
A co do pytania, to będą pasować plug&play ale nie we wszystkich rocznikach. Domniemywam, że będą pasować do wersji przedliftowych.
Zapytaj kolegi Epsonix bo on przerabiał to w wersji po lifcie i łatwo nie było, ja natomiast montowałem do przedliftowej wersji i tak jak napisałem p&p.
Pozdrawiam.
- Rafał
Montaż ori xenonów - sprawa skomplikowana, chyba że chodzi o hidy - te montujesz bez przeróbek, kostki pasują.
A spryskiwacze?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Z czasem Panowie wszystko sie dolozy![]()