hmmmm , skoro gość co ma 60 lat na karku , wykształcił sie w tym kierunku i od 40 lat siedzi w temacie , ma patent Mistrza itd. To chyba wie o co chodzi ? W dodatku robi tak wszystkie skóry od lat ( i głowna klientela to taksiarze bo namier dostałem własnie od taksiarza który jeździ ze swoją skórą od lat ) mówi samo za siebie ....
Wiadomo zawsze mozna poprawić swój nastrój ze sie wydało 200zł i wierzy się że musi być lepiej bo preparaty ładna maja etykiete .
Firmy które sie tym zajmują tez cholera wie co maja w opakowaniach pod firmową etykietą .
Zresztą , wielu tapicerów mówi że do skóry jest najlepsza oliwka dla niemowląt ... akurat ten gość uważa ze nie tak do konca i temu używa oleju przekładowego -maszynowego ( takiego przezroczystego , mam fiolkę ale musze wyczaic co to dokładnie)
A skóry w 155 , so dobrej jakości i wiele wytrzymująwiem bo juz długo je użytkuje ( z czego 6 lat w ogóle ich nie zabezpieczałem i tylko waliłem plakiem tym do kokpitu i nic sie im nie stało ) a też wszyscy wrzeszczeli ze zaraz je h* strzeli .
Krawat , można lać bym chetnie do swojej to lał jakby był dostępny ... ale niestety nie jest a ten najwyższej jakosci jest w tej samej cenie co zwykły ON ..... zresztą ciekawe co tak naprawdę lejemy na stacjach skoro jak pojade na Przemyśl i zatankuje ruskiej 89 oktanowej to samochód jeździ lepiej niz na POlskiej 98 ?