Nie wiem czy oprócz resetowania inspekcji olejowej to jest już dostępne ale fajnie by było gdyby można było także dodawać kupony serwisowe.
Nie wiem czy oprócz resetowania inspekcji olejowej to jest już dostępne ale fajnie by było gdyby można było także dodawać kupony serwisowe.
Ostatnio edytowane przez tomio ; 08-07-2016 o 18:47 Powód: dodano
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Rewelka... Dajcie filmik jak wygląda to powitanieKomunikat o wypalaniu DPF'a pojawia się z automatu jak następuje proces?
Super^^ Czy będzie można wysyłać starsze moduły na uaktualnienie?
Są: Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q4 TI, Alfa Romeo Spider 2.0 TS, Alfa Romeo Spider 2.0 JTS
Były: Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm SW, Lancia Lybra SW 2.4 JTD x2
No bajer a kiedy lusterka?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Dopisz do listy, może kiedyś Ci się zachce? Teraz sprawdziłem i może dla ułatwienia napiszę że w MESie dla Giulietty 1.75, która ma niby ten sam sterownik (Bosch Motronic MeD17.3.1 CF5/OBD), jest ten parametr - może podsłuchać go i wtedy będzie to dla Ciebie chwila roboty?
A tak pytanko OT, związane ze sprawdzeniem klimy teraz, czy myślisz że mogę spróbować MESem podłączyć się do 159 TBI wybierając Giuliettę 1.75, czy to nie pójdzie - nie mam pojęcia czy od razu wywali niezgodność, czy wejdzie i będzie dobrze działał, czy wejdzie ale coś nie będzie działać - w takim wypadku nie wiem też czy czymś ryzykuję (błędy albo jakieś bardziej poważne namieszanie w kompie silnika)
Pomiar 0-100 cool! Co do rozpoczęcia pomiaru, masz jakiś pewny sposób na złapanie startu (no chyba że próbkowanie prędkości jesteś w stanie robić znacznie lepiej niż 10sps), czy jeszcze dopracowujesz (jakieś interpolacje/ekstrapolacje itp).
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 08-07-2016 o 22:36
Ostatnio edytowane przez maly_777 ; 09-07-2016 o 09:07
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline