kurde ja nie mogle byc bo od 9 do 14 mialem szkolenie w zakladzie na durny wozek :/
Widze ze niemiły akcent miał miejsce? jak to sie stało? - miało nie być driftów![]()
kurde ja nie mogle byc bo od 9 do 14 mialem szkolenie w zakladzie na durny wozek :/
Widze ze niemiły akcent miał miejsce? jak to sie stało? - miało nie być driftów![]()
Oczywiście, ze bylo bardzo milo
Bobryt jezeli chcesz zeby pomoc Ci z zamkami w drzwiach , w tym tygodniu popoludnia mam wolne.
To gratuluję rekordowego spotkania! Bobryt, rozmawialiście o lipcu w Poznaniu? W tym tygodniu mają już ruszyć zapisy, a w innym wątku są już wszystkie detale. Na marginesie pochwalę się fotkami z zeszłej środy. Fotki nieco ciemne, ale...wrażeń było co niemiara.
...::: IK@R PyraTeam - Spotkania :::...
ok jacek, napewno sie odezwe w tygodniu! a ty jak tam, kupiłeś 156?
włodek nie rozmawialiśmy jeszcze o zlotach, narazie sami próbujemy coś u siebie zorganizować, ale w przyszłości na pewno zajrzymy do was jakąś ekipą![]()
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 25-05-2009 o 10:23
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
[QUOTE=bobryt;184415]ok jacek, napewno sie odezwe w tygodniu! a ty jak tam, kupiłeś 156?
Nie widze zadnych przeszkod w tym zeby Ci pomoc, tym bardziej ze w swojej tapicere sciagalem juz kilkakrotnie i jeszcze pasuje .
156 ktora mialem obejrzec , niestety silnik ma w stanie agonalnym, rozgladam sie dalej
pozdrawiam