Witam!
Jesli jest ktos chetny to zapraszam na spocik ktory odbedzie sie 14.03. o godz. 15.30 w Legnicy na parkingu obok Auchana (byle lotnisko)!!!Goraco Zapraszam!!!Fajnie jakby bylo Nas troszke!!!
Pozdrowionka!!!
Witam!
Jesli jest ktos chetny to zapraszam na spocik ktory odbedzie sie 14.03. o godz. 15.30 w Legnicy na parkingu obok Auchana (byle lotnisko)!!!Goraco Zapraszam!!!Fajnie jakby bylo Nas troszke!!!
Pozdrowionka!!!
to ja już jadę, a Ty to organizujesz czy ktoś jeszcze? Trzeba dać znać na innych stronach legnickich bo trochę ludzi ma Alfę ale nie należą do żadnych klubów a może akurat się skuszą. Może zebrać się pod Mega Avansem tam zawsze jest pusto
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wstępnie jest już 9 osób (większość z Alfaclub.pl) może ktoś z Wrocławia się skusi ?
Ostatnio edytowane przez cin_ek ; 06-03-2009 o 17:21
W sumie to pomysl Dawidku11 z alfaclub.pl i chwala mu za to!!!Napewno bedzie Super Imprezka!!!Pozdrowionka!!!
jest już z 12 Alf ktoś jeszcze się skusi?
kurde!
miałem sie tam do was wybrać zwłaszcza, ze akurat jestem we wrocku, no ale niestety nie wypaliło! zapodajcie jakieś fotki!! jestem ciekawy co mnie omineło
pozdrawiam!
było z 10 Alf i jak na pierwszy raz to dobrze.Miła atmosferka i super ludzie. była AR 33, 145 156, 156 SW, GT i 166. także przekrój modeli zacny. Ludzie mieli na co popatrzeć. szkoda tylko że kilka Alf przejechało obok i nie wiedzieli co jest grane.
zdjęcia są tutaj http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...?p=92447#92447
Ostatnio edytowane przez cin_ek ; 15-03-2009 o 00:25
no prosze, czyli byłbym jedenym przedstawicielem 146no ale trudno! moze nastepnym razem
a tak swoja droga, to w najblizszym czasie sie chyba jakiś spocik we wrocku szykuje, wiec tam bede na 100%
w Poniedziałek 13,04 zapraszamy tym razem do Lubina na lotnisko na spocik wszystkich chętnych z okolicy.wstępnie godzina 16:00
sobota 9 maja godzina 14:00 Lotnisko przy MegaAvansie zapraszamy wszystkich chętnych
na 30 lub 31 maja na 14:00 szykuje się spotkanie w Lubinie na Lotnisku ma ktoś ochotę wpaść?