Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Temat: Spocik !!!

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Pogoda ładna... wieć mijemy nadzieje ze cos nas bedzie

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Skwar jak cholera... ale dobrze ze przynajmniej pare osób wpadło, bo frekfencja nie była inponujaca..
    Pozdro

mnap86
    Gość

Domyślnie

A szkoda, bo bylo calkiem fajnie i mysle, ze jeszcze pare osob i byloby swietnie.

Jak wracalismy stala tam czerwona 146 i chyba 2 panie, czyzby sie zgubily? Jak przejechalismy to pojechaly za nami do swiatel i stalismy juz we 3.

ViP Rowerzysta Avatar jazzu
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)

Domyślnie

No panowie wstyd, tyle twarzy...chyba nawet na spocikach przybyszów z innej planety jest lepsza frekwencja. moze trzeba coś grillowanego zorganizować ?!
    I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...

KUBAS
    Gość

Domyślnie

grilowanego zapewne tak, ale zdaje mi sie ze z połonczeniem z Gokardami ponownie ale to tak w połowie czerwca mysle, a ta czerwona 146 często tam stoi
    mnap86 niezle pomyka ta Twoja 166, na Krzywegoryja myslałem na początku ze damn rade ale jak Ci się Turbawka załonczyła to zwatpiłem...
    jak tam tak się pocielismy to przypomniały mi się czasy jak miałem 145, i z Pikerem Rosikiem, Marcinem chyba tez Adamem... smigalismy po miescie jak warjaci i popłoch sialismy ale te czasy chyba nie wrócą

mnap86
    Gość

Domyślnie

Moglbym jeszcze troche przycisnac, slaby start od niskich obrotow, pewnie jak zauwazyles opony tylko lekko zajeczaly i minimalnie przy wrzucaniu 2. Ale to nie ma co patrzec... na gazie + z balastem (bez urazy).

Ja tam jestem chetny na kolejne tego typu imprezy... tylko, ta frekwencja.

Moze jakies jeziorko?

Narazie musze sie troche liczyc z pieniedzmi, jakas robote znalesc, bo ile mozna byc wesolym bezrobotnym

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Bezrobotny jeżdzący paliwozerną Alfa dobre...
    no moja tez nie jest za lekka wsumie i tez starałem sie nie spalic za bardzo kapci przy starcie...
    ja jak narazie tez kiepsko z funduszami stoje ale cos napewno większego sie pomysli
    szkoda tez ze kolega Mciek ze 155 czerwonej przeleciał tylko i nawet sie nie przywitał...

Pozdro

Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS Zobacz post
    grilowanego zapewne tak, ale zdaje mi sie ze z połonczeniem z Gokardami ponownie ale to tak w połowie czerwca mysle, a ta czerwona 146 często tam stoi
    mnap86 niezle pomyka ta Twoja 166, na Krzywegoryja myslałem na początku ze damn rade ale jak Ci się Turbawka załonczyła to zwatpiłem...
    jak tam tak się pocielismy to przypomniały mi się czasy jak miałem 145, i z Pikerem Rosikiem, Marcinem chyba tez Adamem... smigalismy po miescie jak warjaci i popłoch sialismy ale te czasy chyba nie wrócą

Kubas, ale i tak was odjechałem wspaniałym i niezwyciężonym Skodżitsu Fabio1,4@podtlenekLPG power WRC-GTI-RS-GTA-SPORTING-LPR-PSL-I-INNE-LITERKI

;P
    I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...

KUBAS
    Gość

Domyślnie

gdybym nie miał na pokładzie dziewczyny i dziecka to inaczej bysmy pogadali... ale co do tego ze jezdzisz jak czubek to wiem..

Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)

Domyślnie

Jaki czubek, daj spokój