Szkoda ze szybciej tego nikt nie wrzucil... Wyglada obiecująco.. Jedyne do czego bym sie doczepił to, że troche dlugo trwa wlaczenie bialego po pomaranczowym... Pewnie dlatego, że żarówka czeka czy pomaranczowy bedzie jeszcze mrugal...
Szkoda ze szybciej tego nikt nie wrzucil... Wyglada obiecująco.. Jedyne do czego bym sie doczepił to, że troche dlugo trwa wlaczenie bialego po pomaranczowym... Pewnie dlatego, że żarówka czeka czy pomaranczowy bedzie jeszcze mrugal...
Wrzucilbym wcześniej , ale dopiero od trzech tygodni mam 159... a lubie ledowe zarowki bardzoi tego typu rozwiązania i dopiero teraz zacząłem szukać dziennych...
Po wszystkim postaram się wrzucić manual z subiektywą oceną.
Zrobilem cancel order na aliexpress, znalazlem mocniejsze na najbardziej obiecujacych ledach:
(2) No Hyper Flash BAU15S 7507 SAMSUNG White/Amber Switchback LED Bulbs For Daytime Running Lights/Turn Signals
http://s.aliexpress.com/I3eAfAji
Zamawiam te![]()
Ostatnio edytowane przez Marcino20 ; 19-07-2016 o 17:13
Było 156 jtd 16v, jest 159 jtdm 16v
W pl można to kupić ?
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Postój to osobna żarówka, zostaje ta co byla. W pl nie znalazlem nic rozsądnego pod nasze gniazdo Bau15s.
Widziałem też jak ludzie montuja tego typu zarowki dual color w tylnych kierunkowskazach, wtedy biały led podlaczaja pod wsteczny i maja dodatkowe swiatlo cofania.
Było 156 jtd 16v, jest 159 jtdm 16v
Czy te żarówki mają już moduł dziennych ?
Jestem tylko ciekaw gdzie te żarówki podłączyć by się wyłączały dzienne po uruchomieniu mijania.
Zaciekawiło mnie to rozwiązanie.
Duolight mają taki moduł wbudowany bo sposób podłączenia niemal identyczny?
Ostatnio edytowane przez MarekNeo ; 23-07-2016 o 19:49