Otrzymałem dzisiaj moduł:-) oczywiście parowanie zadziałało bez zarzutu mimo założonego modułu na sterowanie do navi (rezyst.) Wszystko pięknie śmiga, każda opcja. Gratulacje:-):-)!! Jak z aktualizacjami w przyszłości?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
i jak z tym JTS`em ?![]()
Po czasie użytkowania mam jedną uwagę co do komunikatu o dopalaniu DPF, ładnie wyświetla start i procedurę dopalania ale po zakończeniu pozostaje komunikat reg:OK i pozostałe informacje i nie znika, zawsze muszę klikać przyciskami na kierze by wejść w ECULAB i z niego wyjść, pewnie znika sam po jakimś czasie ale wyświetla się stanowczo za długo, może by zmienić czas wyświetlania komunikatu po zakończeniu dopalania do np 60s, dopala się, koniec i zaraz wraca do normalnego trybu wyświetlacza.
U mnie znów podobnie, ale przed rozpoczęciem procedury wypalania. Tzn zaczyna się wypalanie, a na wyświetlaczu freez, dopiero restart pozwala kontrolować parametry.
Dziwne.
Wyślijcie mail'a imię i nazwisko z opisem problemu.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
PRĘDKOŚCIOMIERZ CYFROWY
Przypominam Udało mi się namówić autora maly_777 i jeśli zbiorę min. 5 osób zrobi prędkościomierz cyfrowy.
Proszę o wpisywanie chętnych, którzy kupiliby wtedy moduł.
Lista chętnych:
1. alflg
2. Jimmy
3. Mogl
Ostatnio edytowane przez alflg ; 24-07-2016 o 19:22
Już się pogubiłem, na kiedy mniej-więcej będzie wersja do TBI ?
Pozdr.
ja czekam cierpliwie poki co. im dluzej tym wiecej bajerow, specjalnych zyczen (cisn klimy w tbi, lusterka przu cofaniu) czy innych usprawnien/poprawy bugow ma szanse wpasc do modulu i nie trzeba bedzie go za miesiac odsyłać na upgrade.
niech maly777 dziala, skonczy wodotryski w wersji jtdm, czesc z nich pewnie tez sprawdzi sie w tbi/jts, a pozniej pewnie zajmie sie(a przynajmniej bedzie mial szanse) benzynkami
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 25-07-2016 o 14:47
A ja mam pytanie z innej beczki, czy i w ogóle będzie kiedyś dostępna wersja do 159ki bez multifunkcyjnej kierownicy?