Oryginalne gały jeśli dobrze pamiętam były po jakieś 50-60zł/szt, trzeba by do aso przedzwonić zapytać, może coś się zmieniło.
Oryginalne gały jeśli dobrze pamiętam były po jakieś 50-60zł/szt, trzeba by do aso przedzwonić zapytać, może coś się zmieniło.
No to rzeczywiście nie mało, biorąc pod uwagę ich jakość.
Podepnę się pod temat zmieniarki. Mam u siebie w bagażniku zmieniarkę na 5 płyt. Gdy wrzucę tam płytę (w obojętnie którą szufladę) radio próbuje odczytać płytę. Jednak po kilku sekundach pokazuje się empty. Wie ktoś gdzie może być pies pogrzebany? Laser w zmieniarce?
Najprawdopodobniej laser, ale głowy nie dam. Sprawdź inne płyty, najlepiej oryginalne
Odświeże temat. Ostatnio wrocilem do zmieniarki po tym jak wymontowalem dokładnie radio i czyta mi tylko niektore plyty oryginalne. Nawet ostatnio zakupiona nowke ktora ledwo wypakowalem nie udalo sie odtworzyć... wina zmieniarki?lasera?czy cos innego?
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Jutro spróbuje przedmuchac/przeczyscic pudlo. Moze cos pomoze
Bider i jak, pomogło coś? Bo mam ten sam problem i nie wiem czy w ogóle zaczynać zabawę czy od razu zacząć zbierać na audiostradę![]()
Cos tam pomoglo... odtwarza te plyty ktorych nie czytalo. Ale potrafi je co jakis czas ominac... tak jakby kaprycho. Raz czyta a raz nie.
Witam aby nie zakładać nowego tematu. Problem zmieniarka w AR 166. Wszystko działało ,odpiąłem akumulator i ICS nie widzi zmieniarki. Nie moge wyciągnąć szuflady z płytami ogólnie zero życia. Jak odłącze akumulator na kilka minut ,podłącze szuflada sie wysunie ale nie odtwarza muzyki. po chwili zero życia ... Jakieś pomysły ?