Możesz do głównego organizatora (YonasH) napisać, ale on kiedyś chciał sprzedać cały projekt więc raczej schematu sterownika nie da rady dostać. Jest tu gdzieś ten schemat ale w zbyt małej rozdzielczości by wiedzieć, jak to zrobić. Jedyne co wiem to to, że sterowanie jest oparte na Arduino i na autorskiej płytce zasilającej.
Były na fb dwa inne projekty, Halo i jeszcze jakiś, ale też upadły bo były po prostu za drogie (~1500 za komplet z montażem).
Ja swoje ledy kupiłem na ebayu, do tego prosty sterownik też ebaya
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"
Marcino20 światła do jazdy dziennej podłączyłeś do jednego kabla, tak jak chińczyki przysłali czy każdą żarówkę oddzielnie pod moduł?
Do jednego kabla, to czerpie z tego co sie doczytalem 4 waty sztuka, nie ma obciążenia wielkiego. Pamietaj o dolozeniu bezpiecznika na glownym plusie przed modułem, co by w razie jakiegos zwarcia wszystko sie nie popaliło.
Było 156 jtd 16v, jest 159 jtdm 16v
I ile wyszedł Ci koszt całkowity? W necie znalazłem gotowy komplet ringów SMD do 159tki za 430zł
No i najważniejsze: dużo pracy przy montażu? Pamiętam jak zakładałem do e46 że trzeba było wyjąć całą lampę i ją rozklejać żeby umieścić ringi a potem myśleć jak kable przeprowadzić aby nic z przodu nie było widać ;P
Standardowy kiernkowskaz kontra LED. Na żywo LED świeci o wiele mocniej, na filmie tak tego nie widać.
led to ten po lewej?
Tak, te po lewej to LED. Na żywo o wiele jaśniej świecił. Oto efekt końcowy: