ja bym przerabiał- u mnie to był koszt ok 50 pln- nie widzę sensu montażu środkowego z QV no chyba, że jakiś inny dźwięk.
wieszak mam jakby co![]()
ja bym przerabiał- u mnie to był koszt ok 50 pln- nie widzę sensu montażu środkowego z QV no chyba, że jakiś inny dźwięk.
wieszak mam jakby co![]()
Czyli ze środkowym od QV też bym musiał przerabiać?? Wiec pewnie sam końcowy, bo dźwięku środkowy chyba nie zmieni
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakbyś miał środkowy od QV razem z rurą biegnącą do końcowego to wtedy zakładasz całość bez przeróbek. Tylko trzeba by było na połączeniu z seryjną rurą wspawać jakąś redukcję bo QV ma rury wydechu średnicy 60mm a 1.4MA śmieszne 50mm a przy samym tłumiku nawet 48mm :/
no czyli tak czy inaczej musi przerobić, a więc po co mu środkowy z QV, jak nic nie zmieni oprócz ilości kasy w kieszeni.![]()
No nic sprawdzę stan środkowego i jak będzie słabo to zakładam całość, jak dobry to sam końcowy, różnic w dźwięku chyba żadnego nie będzie przy środkowym z QV?? a przeróbka mała i tu i tu jest do zrobienia by połączyć
No zależy jakie plany na dalsze modyfikacje. Jakby miał środkowy + rurę+ końcowy z QV to za jakiś czas dorabia sobie 2,5 calowe DP z plecionką i ma kompletny luźniejszy wydech co po programie w wersji 170 zaowocuje przyrostem do ok 210KM a nie standardowo 190 przy bardzo restrykcyjnym seryjnym wydechu.
Środkowy mam ok wiec raczej zmienię tylko końcowy bo większych modyfikacji nie przewiduję, chodzi bardziej o efekt wizualny niż o wymianę całego układu i mapy dzięki za pomoc chłopaki [emoji6]
mam - bez różnicy- jakby co dawaj na priv![]()
nowy to koszt bodajże 120zł ! używka kosztowała mnie 40zł![]()