no jakos zyje ale nie bardzo mam czas na forum jak za dawnych czasow. Tak jakby Cie to nie cieszylo, ze sie odnalazlem :-) ? Alfa nie jezdzi,a stoi.Od poczatku roku jakies 300 km zrobila.Nawet jej kol nie zmienialem z zimowych. Teraz ja troszke reanimuje-wymiana rozrzadu, gorny lewy wahacz i sprezynki tyl i musze maske malnac bo rdzewieje. Pozdrawiam
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Nie było o tym...
Pan Krystian z firmy Pogea odebrał już swoją QV:
Podłączyli kabel z allegro i magnetyzer, zmierzyli wynik i wyszło im prawie 600HP. "At the moment we have almost 600PS EWG with OEM Hardware.... Enough said. Back to us!"
Jeśli QV wyprzedza pod górkę, to ta Pogea QV i pod wiatr da radę!
Ciekawe ile Pogea z niej wyciągnie![]()
Z 4C forumowego kolegi wycisnęli 307 KM
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
No w czarnym kolorze Giulia wygląda najlepiej moim zdaniem. Chyba przez efekt optycznego zwężenia przednich lamp.... Wiem,ze się ich wciąż czepiam ale te "rozlazłe" przednie reflektory po prostu nie pasują do tego auta. Po włączeniu świateł dziennych w kształcie tej wąskiej ostrej kreski od razu jest inaczej. No ale ta czarna(pomijając lekkie zwiesniaczenie przez koła) robi na mnie wrażenie.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Zgadzam się z tobą w 100%. Jak przyjdzie mi kupować w przyszłym roku to tylko czarna. Chociaż wtedy nie ma efektu dachu panoramicznego. (Chociaż w tym momencie nie ma go w opcjach chyba)
Temat reflektorów był już tutaj wałkowany 100 razy. To chyba największe rozczarowanie jeśli chodzi o wygląd.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk