Fotele z 3 drzwi nie pasują do 5 drzwi to chyba oczywiste..A poduchy są w fotelach.
I żeby porządnie to wyglądało fajnie wymienić razem z boczkami drzwi
Fotele z 3 drzwi nie pasują do 5 drzwi to chyba oczywiste..A poduchy są w fotelach.
I żeby porządnie to wyglądało fajnie wymienić razem z boczkami drzwi
Ostatnio edytowane przez lutek26 ; 31-08-2016 o 22:54
O gustach się nie dyskutuje, ja mam czarną skórę. Siedziałem ostatnio w 159 z czerwoną skórą i nie przypadła mi do gustu, w załamaniach skóry zbiera się brud i wygląda to kiepsko. Wiem że powiecie brud się sprząta, ale jeśli chodzi o kurz to momęt i jest znowu.
Dlatego ja nie lubię czarnych skór. Nawet nie wiesz w jakim brudzie jeździsz![]()
Tu bardziej chodzi o moje nerwy i spokój ducha, sprzątasz auto a po jednej jeździe z dzieciakami krew Cię zalewa.
Mam białą skórę i dwójkę dziecido tego chodze na biało ubrany
![]()
Serio białe skóry w alfie to były takie?? No to muszę Ci przyznać że elegancik z Ciebie i gratuluję tak czystych dzieci. Żeby była jasność, nie nabijam się tylko mało kto by się zdecydował na takie połączenie.
Jasno popielate, nie całkiem białe. Po dzieciach trzeba sprzątać jak w każdym innym aucie. Ale tu widzę kiedy jest czysto![]()
Rzeźba typowego Janusza.5 drzwiowe auto z odchylanymi fotelami z 3 drzwiowego..No ale kto komu zabroni inwencji twórczej.[emoji1]
Ostatnio edytowane przez lutek26 ; 03-09-2016 o 21:06