Nie, nie jest ciężko chyba, że ktoś szuka po allegro czy OLX to prędzej osiwieje niż znajdzie. Jak chcesz nowe to zamawiasz z UK z wysyłka wyjdzie 6K zł.
Swego czasu (kilka miesięcy temu) jak interesowałem się tematem wyszło ok 800 funtów netto za komplet plus koszty wysyłki. Brutto 999 funtów + koszt wysyłki ;] Co do podróbek to skoro by takie istanieły nie sądzisz, ze było by więcej ofert niż tylko 2-3 sklepy z UK? Sa to ori fele wyprodukowane w UK z tym ze o ile pamiętam nie mają niemieckiego TUVa ale u nas nie jest wymagany.
Ale, że na miejscu kupiłem coś innego w 19" do Brery w dodatku nowe i o wiele taniej to odpuściłem temat.
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 07-10-2016 o 13:35
Jak masz kogoś kto byłby Ci je w stanie wysłać z UK to standardowa wysyłka DPD z tego co się orientowałem kosztuje niecałe 100zł. Pakujesz dwie fele w jedna i dwie fele w druga paczkę aby nie przekroczyć wagi oraz wymiarów i wysyłkę masz za 200złCzyli 999 funciaków to 5700zł + 200zł wysyłka i mieścimy się w tym co napisałem
![]()
Głowie się z myślami na temat felg, mam 17. Myślałem czy zakładać coś większego i na dzień dzisiejszy stanęło ze kupię drugi kpl ale jednak 17. 18 niewiele zmieniają w wyglądzie jak dla mnie a 19 to już grubsza impreza, felgi z TI plus nowe opony a nówki opony 17 mam, więc chyba zostanę przy 17 i zakupie policyjne albo jakiś szprychowany wzór. Mam jednak pytanie. Z racji tego iż założyłem eibachy -30 i pomimo ze ładnie siedzi chciałbym delikatnie jeszcze zmniejszyć prześwit między opona a nadkolem z przodu. Myśle zatem o dystansach i z tego co wyczytałem 16 mm na przod i 10 na tył. Czy ma ktoś zdjęcia jak wyglada na ww dystansach i 17. I drugie pytanie czy ktoś mógłby polecić jakieś dystanse, bo na Allegro np widzę 15mm i 17mm.