Witam serdecznie!
Mógłby ktoś przyjrzeć się fachowym okiem albo mieszka w okolicy i obejrzeć autko na żywo. Jak wyglądają uszkodzenia i czy z tą cenę opłaca się wziąć samochód i naprawić: otomoto nr 6007264421
Witam serdecznie!
Mógłby ktoś przyjrzeć się fachowym okiem albo mieszka w okolicy i obejrzeć autko na żywo. Jak wyglądają uszkodzenia i czy z tą cenę opłaca się wziąć samochód i naprawić: otomoto nr 6007264421
Z doświadczenia 11900 cena, powiedzmy za 11000 do oddania, 1500PLN, opłaty rejestracja ubezpieczenie itp. 1500PLN pakiet startowy oleje filtry, płyny jakieś duperele, i gwóźdź programu naprawa powypadkowa. Na pierwszy rzut maska 400-500zł, zderzak z krateczkami zaślepkami itp. 500zł, pas przedni uszkodzony do naprawy, mocowanie lampy przedniej (wymiana lampy 400zł) zamiennik 300zł. jakieś wypełnienia chłodnicy i plasticzki różnego rodzaju 200zł. Szyba przednia z wymianą 500-700zł i lakierowanie maska, zderzak + czego nie widać 1000-1500zł. czyli daje nam to kwotę z rzędu uśredniając 6400PLN po zakupie. Czyli 16400PLN to co widzimy teraz. I nie ma co się łudzić, że widziałem zderzak czy maskę za 250 bo to po obijany porysowany syf. Mówimy tu o naprawie takiej której nikt nie będzie wytykał palcami. Wiec kwestie zakupu pozostawiam tylko Tobię.
Dzięki bardzo za dokładny opis. Pora ze 147 "przesiąść się wyżej". Zainteresował mnie ten silnik, bo prosty i przyzwoicie nadaje się na Lpg. Nie wiem tylko czy nie za słaby... chyba będzie trzeba spróbować też JTD, bo jeszcze nie miałem za bardzo okazji się przekonać. Może spróbuję. W AlfaFun z Wrocławia chyba można spodziewać się pewnych autek?
Widzę że się jeździ JTD, to miałbym odpisać w stylu... "ropa to do traktora"!? Takie komentarze to nie na tym forum.