Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Radinho
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Renault Laguna

Domyślnie Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD

Czy ktoś z szanownych forumowiczów, mógłby już po samym ogłoszeniu i zdjęciach stwierdzić co może być nie tak z tym samochodem (nie mówię, że coś jest, ale zazwyczaj w takich już wiekowych samochodach coś może się znaleźć) ? Chciałem tutaj dodać link, ale widzę, że jeszcze mam za mało postów. Chodzi mi o ogłoszenie z Otomoto Alfa Romeo 156 2.4jtd z Zakopanego za 7900zł

Jeszcze nie dzwoniłem do tego komisu, gdyż dopiero teraz znalazłem to ogłoszenie. Jedyne co mi sie rzuca w oczy to niski przebieg i chyba lakierowane zderzaki - chodzi mi o te jakby listwy, nie wiem czy nie powinny być czarne, jeszcze nie jestem obeznany w Alfach i szukam dopiero jakiejś pierwszej dla siebie.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    JDM

Domyślnie

Jakos szczegolnie nie przygladalem sie zdjęciom ani na zywo tez nie widziałem ale nie zastanawia cie inny odcien do polowy auta i inny od polowy z lewej strony widoczne to na dwoch zdjeciach z tej strony. Caly przod do końca drzwi kierowcy inny a od tylnych drzwi kolor inny

Użytkownik Pirat drogowy Avatar lufa
    Mieszka w
    Czerwienne
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2005, Crosswagon 1.9 JTD 16V 2005, GTV Spider 2.0 TS 1999, AR 166 3.0 V6 2002

Domyślnie

Witam, tak się składa,że jestem z okolicy. Teraz nie mogę jej znaleźć. Ale jeżeli chodzi o srebrną z czarnymi skórami to jest to bardzo zmęczone auto. Dużo korozji nie widocznej na foto, każdy element nie pasuję do siebie i do tego komis nie może ją sprzedać od roku. była kiedyś wystawiona za 9500. Wizualnie z zewnątrz nie warta tej ceny. po obejrzeniu już nawet nie prosiłem o uruchamianie. Jeżeli silnik by śmigał super i technicznie było by dobrze to może 5000 oczywiście z zapasem gotówki. Ten egzemplarz potrzebuję bardzo dużo pracy. Gdzieś nawet na którymś elemencie widziałem wkręt do regipsu to tylko mnie utwierdziło, że auto jest zaniedbane totalnie. Osobiście nie polecam

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Radinho
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Renault Laguna

Domyślnie

Cytat Napisał kamil162 Zobacz post
    Jakos szczegolnie nie przygladalem sie zdjęciom ani na zywo tez nie widziałem ale nie zastanawia cie inny odcien do polowy auta i inny od polowy z lewej strony widoczne to na dwoch zdjeciach z tej strony. Caly przod do końca drzwi kierowcy inny a od tylnych drzwi kolor inny
    Kurcze, ja to tak średnio stoję z rozróżnianiem odcieni podobnych kolorów, ale jak się lepiej przyglądnąć i poddać te zdjęcia lekkiej edycji to są różnice.

Po tym co koledzy mówicie to samochód niewarty zainteresowania. Dziękuję za odzew i pomoc, szukam dalej

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    JDM

Domyślnie

Szukaj szukaj ja już kilka miesięcy szukam 156 ale po lifcie i silnikiem 1,9 jtd 16V i uwierz ciezko o dobry egzemplarz

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia