Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Alfa Romeo 147 1.9 150km

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    brak

Domyślnie Alfa Romeo 147 1.9 150km

Witam.
    Jestem nowy na forum także przy okazji się przywitam. Dobry wieczór wszystkim Czy jest ktoś może z okolic Środy Śląskiej? Jutro jadę w tamtą stronę oglądać auta z podkarpacia i znalazłem jedną alfe 147 1.9 150km. Z racji, że się ani trochę nie znam na autach w razie wu jeżeli ktoś mieszka nie daleko byłby w stanie podjechać i pomóc w decyzji kupna? Linka wkleić nie mogę ale w tej miejscowości jest jedna taka alfa Kosztuje 15500 jest 3-drzwiowa, jasne skóry nagłośnienie bose oraz z tego co się orientuje felgi z Alfy gt.

Może ktoś był oglądać albo zna właściciela? Jeżeli po drodze nic się nie trafi wartego uwagi w Środzie Śląskiej bede przypuszczam, że po 15 wiec jeżeli ktoś by mial wolne i chciałby pomóc byłoby mi bardzo miło
    Pozdrawiam.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    poznan
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Domyślnie

15500 za duzo naprawde za duzo 1.9 JTD 150km najlepszy silnik wg mnie. Mało pali dobrze smiga i jak to 3pack mala ale nie za tą cene ja za swoja 3 lata temu za 2004 rok dalem 6 tysiecy ;]

Auto
    brak

Domyślnie

Dobrze wiedzieć ze nie przeplacilem [emoji14]
    A w jakich cenach mozna znaleźć rozsadna alfe 147 po lifcie? Diesel obowiazkowo ale nie potrafie sie zdecydowac 120km czy 150km kazda odmiana ma swoich zwolennikow i nie mam pojęcia tak naprawde.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar lufa
    Mieszka w
    Czerwienne
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2005, Crosswagon 1.9 JTD 16V 2005, GTV Spider 2.0 TS 1999, AR 166 3.0 V6 2002

Domyślnie

Cytat Napisał Dzamal Zobacz post
    ale nie za tą cene ja za swoja 3 lata temu za 2004 rok dalem 6 tysiecy ;]
    W twoim rozumieniu kolego dużo, a że swoją sprzedałeś za 6 tyś, to na pewno nie przemawiało za tym, że stan był zadowalający.

Może gość dał cenę dość wysoką, ale nie wyklucza to tego, że auto tym faktem jest zdyskwalifikowane. Być może stan jest super, a pewnie co do ceny to wyjściowa.

- - - Updated - - -

Dodam, że właśnie po liftowe w przedziale 12-16 1.9 JTD to zaczynają się sztuki warte obejrzenia. W tym przedziale można znaleźć 2008 bez problemu.

jersey
    Gość

Domyślnie

Cena jest normalna, jeżeli Alfa jest w dobrym stanie. Wiem, że polski rynek ostro zaniża ceny, ale też 90% wozów na nim to sztrucle w które nikt od roku nie włożył złotówki poza tymi w baku bo po co skoro na sprzedaż.

Na pomorzu niedawno sprzedała się GT 1.9 za grubo ponad 30 tysięcy właśnie dlatego, że była w stanie odpowiednim do ceny, a nie tylko upudrowanym trupem.

Auto
    brak

Domyślnie

Czyli bezproblemowo mozna sie ogladac za 2008r do 16 tysiecy? Nie ukrywam ze zalezy mi na bardzo dobrym wyposażeniu

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Busko Zdrój
    Auto
    ---

Domyślnie

W tej kwocie bezproblemowo wyrwiesz wersję z tempomatem, klimatyzacją automatyczną, wielofunkcyjnymi - kierą i wyświetlaczem.
    O Q2 czy ti w tym roczniku zapomnij