Witam. Jakiej firmy tarcze klocki zalecane pod 156 2.4jtd ? Chodzi o to jakie oryginalnie szły i gdzie można to sprawdzić. Dzięki![]()
Witam. Jakiej firmy tarcze klocki zalecane pod 156 2.4jtd ? Chodzi o to jakie oryginalnie szły i gdzie można to sprawdzić. Dzięki![]()
Oryginalnie chyba trw szły ale ja założyłem mikody klocki i tarcze nawiercane i nacinane i jestem zadowolony a kasa mała
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Ile dałeś za komplet przód z klockami ? I skąd zamawiać żeby nie były jakieś chinole jak możesz powiedziećSzkuje mi się wymiana i nie chcę się pakować w coś co nie podziała. Aktualnie bosch i po roku śmietnik.
I jakie tarcze ? 284? jaki nr oem ? Tak samo klocki.
Ostatnio edytowane przez PewienPan ; 11-10-2016 o 09:47
Jak ma dobrze być to zestaw Textara- klocki i tarcze. Jak ma byś bezpyłowo, to ATE Ceramic
Mikoda to szmelc, sorry ale to to długo nie pojeździ, jedynie wygląda ma dobry. Poczytajcie sobie o mikropęknięciach tych tarcz
TRW (klocki + tarcze 284mm) będą dobre na przód czy coś innego? Takie są aktualnie.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM
Przód 284 a tył? Są 2 rodzaje tarcz i klocków
Zamówiłem na allegro z wysyłką 350 zł można też na stronie mikody. Tarcze 284 mm. Odnośnie wypowiedzi że to szmelc narazie zrobiłem 20 tys i jest ok i lepiej chamuja od wcześniejszych a miałem komplet trw.
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Nie wiem jak w 2.4jtd ale w 1.9jtd są tył 251mm pełne.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM
Bo tył jest 251 i 276 i klocki też są inne nawet logiczne![]()
A zrób fotkę tarczy przy otworach wentylacyjnych (nawiercenia) w trybie makro???????????
Wszystko zalezy od tego jak sie jeździ, ale skoro wiesz ze lepiej hamuje to chyba lubisz piep..... w środkowy pedał i zestaw Mikody dupy nie urywa w porównaniu do reszty, jak ktoś jeździ powoli to Mikoda styknie
Sorry, ale ja dużo tego powyginałem w życiu, powróżę nieco- jak dobrze kumam to porównujesz nowy zestaw do zużytego zestawu TRW??????
W tej opcji to Brembo Max i DS300 przegra z Mikodą