225/50R17 98V kosztowało mnie 1200zł razem z montażem na felgach i wyważeniem.
225/50R17 98V kosztowało mnie 1200zł razem z montażem na felgach i wyważeniem.
a 195/55/16 do Mito żony 900zł teraz bez montażu, ja nie wiem jak oni kalkulują ceny tych opon :/
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Normalnie nie ma znaczenia wielkość ale popularność rozmiaru im popularniejszy rozmiar tym tańsze. Ja brałem teraz bo już widzę, ze co kilka dni ceny w górę podejrzewam, ze listopad/grudzień musiał bym położyć z 1500zł.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Ja będę mógł napisać dopiero jak spadnie śniegDo czasów pierwszych opadów aktualne opony (P Zero Nero GT) spiszą się o wiele lepiej niż jakakolwiek zimówka.
Też zaczynam rozważać Dębicę![]()
Ostatnio edytowane przez magil ; 12-10-2016 o 20:12
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Dębica to mega dobra oferta.
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Dębica jest dobra szczególnie na duży śnieg. Sprawuje się na nim lepiej niż nie jedna klasę wyżej opona. Krótko mówiąc wtedy kiedy jest śnieg, wychodzą walory Dębicy. Kolejnym jest stosunkowo niska cena.
Jeżeli chodzi o minusy to możńa do nich zaliczyć stosunkowo dużą głośność, czy niedostateczne zachowanie się na zmrożonej czy mokrej nawierzchni.
Cenowo wygląda to tak: http://www.oponeo.pl/model-opony/debica-frigo-2'
Niestety nie widzę, aby mieli 15stki. Największe to 16stki w cenie 229 za sztukę.
Nie myl Frigo 2 z Frigo HP2 bo to dwie zupełnie różne opony... Dyskusja toczy sie o HP2
Pływak, zakładaj te opony i zrób z 3 tys.Potrzebujemy opinii
![]()
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.