Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: 166 FL z Częstochowy. Jedna oglądałem a druga może ktoś zna?

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Żony:)

Domyślnie 166 FL z Częstochowy. Jedna oglądałem a druga może ktoś zna?

Witam szukam 166 po fl jedynie mAnual i tak byłem zobaczyć ta za 14200 i mogę conieco powiedziec- taka szara z jasną skóra moje odczucia szkoda czasu jeśli szukasz tego co ja czyli idealnej budy. Ale jest tam jeszcze jedna granatowa/czarna z takimi wsiowymi naklejkami tylko że nie mam uprawnień do dodawania linków cena 11900 2.4 Częstochowa.
    Może zna ktoś samochód? Dzwonilem 3 razy nikt nie odbiera a na pytania z otomoto nie odpisuje ale są odbierane.

Pozdrawiam

Użytkownik Świeżak
    Auto
    156 2.4JTD CF3

Domyślnie

Będę wystawiał niedługo ładna z 2007 roku 2.4jtdm 185km na manualu z przebiegiem 128000km. Jak jesteś zainteresowany napisz PW.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Łukasz 166
    Mieszka w
    Podlasie
    Auto
    Peugeot 406 Coupe 3.0 Była Alfa Romeo 166 2.4

Domyślnie

Za takie pieniądze zadbanej po FL raczej nie kupisz chyba że jakiś desperat sprzedaje i che się pozbyć a ona wisi już jakiś czas i cena ciągle leci w dół.
    Zapytaj też w regionalnym może ktoś coś wie na jej temat.
    Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
    Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
    Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
    Była Vectra A 1993r 1.8 B+G

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Żony:)

Domyślnie

Ta za 14200 miała być rewelacja bezwypadkowa a tu lipa. Brat ma 166 fl i dupe urywa a cenowo dużo się nie różniły a jego jest z motorem 175 i dwa lata młodsza! Wyglądało obiecująco ale jak jadę oglądać auto z Włoch to ma na nim nie być grama rdzy a tam od dołu na łączeniach blach konserwacja już nabrała koloru a to u mnie nie przejdzie.
    Niestety domyslam się że ta za 12 po naklejkowym tuningowcu może nie być warta nawet tych 12.
    Szukam czegos blisko Katowic wycieczek już nie przewiduje. Ile będziesz chciał za swoją?

- - - Updated - - -

Ta za 14200 miała być rewelacja bezwypadkowa a tu lipa. Brat ma 166 fl i dupe urywa a cenowo dużo się nie różniły a jego jest z motorem 175 i dwa lata młodsza! Wyglądało obiecująco ale jak jadę oglądać auto z Włoch to ma na nim nie być grama rdzy a tam od dołu na łączeniach blach konserwacja już nabrała koloru a to u mnie nie przejdzie.
    Niestety domyslam się że ta za 12 po naklejkowym tuningowcu może nie być warta nawet tych 12.
    Szukam czegos blisko Katowic wycieczek już nie przewiduje. Ile będziesz chciał za swoją?
    Aha ta która byłem oglądać jest po naprawie tylnego lewego błotnika i już między blotnikiem a zderzakiem(po naprawie także który już obchodzi z farby i nie pasuje do budy) wychodzi soczysta rdza i widać źle wyszlifowana szpachle. Wtedy się gościowi przypomina że w sumie coś było robione ale on już to widział w podkładzie. Jakby ktoś chciał więcej informacji zapraszam.

- - - Updated - - -

Ostatnio edytowane przez Michash ; 10-10-2016 o 11:34

Użytkownik Świeżak
    Auto
    156 2.4JTD CF3

Domyślnie

Jest z Włoch, i nie ma grama rdzy, nawet śrubki pod maską wyglądają jak nowe, o podłodze nie wspominam. Jest bezwypadkowa, ale standardowo jak to z Włoch to poprawy zderzaki (wszystkie narożniki są lekko przytarte). Cena ok. 16k za opłaconą.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Des
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    '04 AR 166 2.4 JTDM

Domyślnie

To może ja się wypowiem bo tak się składa, że jestem włascicielem tej za 12 z naklejkami, naklejki już są zdjęte i miały charakter reklamowy mojej firmy ale niech będzie) historia auta jest dokładnie opisana na forum, a osobom, które nie widziały samochodu podziękuje za domysły. Dodam tylko ze jak było nieudane bicie rekordu Guinessa to każdy piał z zachwytu a tu hejty a zmieniła się tylko felga. Było już kilkukrotnie wystawiane ostatnio za ponad 15 tys na początku i przez dwa tygodnie obejrzeć auto przyjechało słownie 0 osób, więc sie rozmyśliłem. Co do ceny to moim zdaniem kwestia gustu. Jakbym chcial wziac tyle ile w mojej glowie jest warta to bylo wyższe, a ja chce ją po prostu sprzedać bo mam dwa inne auta w domu i nosze sie z zamiarem kupna trzeciego, tym razem klasyka. Dostawczaka nie sprzedam bo w Alfe sie nie zmieszcze a auta dziewczyny nie ruszam , wiec Alfa gotta go. To tyle jak ktoś chce obejżeć to zapraszam. Ktoś pisał, że dzwonił i pisał na Otomoto. Proszę napisz w pw z jakiego numeru dzwoniłeś, a na otomoto nic nie dostałem. Teraz jak sprawdziłem wyświetla mi sie ikonka przyogłoszeniu ale jak w nią klikne to pokazuje brak wiadomości.

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Nie jesteś jedynym. Jak próbowałem sprzedać swoją 166 to przy normalnej cenie ~16 kafli, podczas 3 edycji na otomoto nie zadzwonił nikt. Jak obniżyłem do 12, to się k... takich gołodupców naoglądałem, że szok. Uznałem więc, że najpierw ją zamortyzuję, a potem sprzedam tym gołodupcom, co się targowali o kasę na paliwo powrotne (bo podobno w Polsce taki zwyczaj).
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

jersey
    Gość

Domyślnie

Serio, swojego TSa nie możesz sprzedać? Ludzie tu marudzą, że ceny zaniżane, zadbane Alfy za grosze chodzą, a jak co do czego to wszyscy olali bo za drogo? Ciekawe co myślą widząc mojego przedlifa w dyszlu za 13

Użytkownik Pirat drogowy Avatar lufa
    Mieszka w
    Czerwienne
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2005, Crosswagon 1.9 JTD 16V 2005, GTV Spider 2.0 TS 1999, AR 166 3.0 V6 2002

Domyślnie

Wielu kupujących z własnego wyboru chcą być ,,męczennikami'' , szukają auta, znajdują w bardzo dobrym stanie, drapią się o 200zł , rezygnują i mówią, że tam wczoraj oglądał tańszy o 2000tyś, kupuje tańszy a później stęka, że ile kasy musiał włożyć.
    Często mówisz, że zrobione to i tamto, to o boże tragedia, ale napiszesz igła wszech czasów 5 lat jeżdżę i nic nie robiłem bo tak ,,super chodzi'' to klient uuu to super fura.